Calvo Distribución Alimentaria, S.L.U. - Altres tipus de peix i marisc preparat

Calvo Platos preparados

Marmitako: a partir de receptes de tota la vida

Fotografia de Marmitako
El seu origen es troba en els pescadors bascos i càntabres, d'aquí el seu nom que es refereix a una marmita de bonic. L'ingredient estavella és la tonyina al que acompanyen patates, ceba, pebrot i tomàquet. Aquest guisat és un dels reis de la nostra gastronomia pel seu sabor i pel seu valor nutricional.

Conscients que el temps no sobra, en Calvo han creat una gamma de receptes de tota la vida elaborades amb les millors matèries primeres: calls a la madrilenya, paella, mandonguilles de tonyina amb tomàquet, marmitako, guisat de tonyina a la jardinera i guisat de tonyina a la de La Rioja.

Els plats preparats de Calvo, pensats per fer la teva vida més fàcil, destaquen per la seva qualitat tant en el seu exterior com en el seu interior. Gràcies al seu envàs de plàstic termosellado els productes mantenen totes les seves qualitats de sabor, textura i aroma, i pots gaudir-los a qualsevol hora i en qualsevol lloc. Amb un disseny innovador i la qualitat de sempre, Calvo presenta els seus nous plats preparats.