S.A.T. Huerta de Peralta (El Huertico) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
S.A.T. Huerta de Peralta (El Huertico)
Ctra. Arlas-Marcilla, km 3,5 - Apartado Correos, 99
31350 Peralta/Azkoien (Navarra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑948713735  
🖷:  +34‑948713803
w:  www.huertadeperalta.com
Producciónde verdures i hortalisses

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
S.A.T. Huerta de Peralta (El Huertico)

Horta de Peralta inicia la seva activitat en 1987, dedicada a la producció de verdures i hortalisses sota cultiu protegit.

Durant aquests més de 20 anys de marxa, l'empresa ha experimentat canvis profunds impostos per la no menys canviant conjuntura del sector agrari i, per descomptat, i per sobre de tot, per l'evolució de costums i hàbits d'un consumidor en creixent cerca del nou i el còmode. Així mateix, han assistit a una progressiva concentració dels distribuïdors (grans cadenes de supermercats i hipermercats), que imposen condicions exigents de qualitat, gran potencialitat de producció i un servei constant.

L'adaptació a aquests escenaris ha estimulat la transformació d'Horta de Peralta i, a dia d'avui, podem garantir el proveïment durant tots els dies de l'any dels cultius que componen la nostra gamma de productes.
A més, intervenen directament en tots els passos del cultiu, des de la llavor, fins a l'amanida que arriba a la seva taula, per la qual cosa poden assegurar en condicions immillorables la trazabilidad de la matèria primera.

L'any 2003, en una volta de rosca més, l'empresa s'introdueix, sota la marca ‘L'Huertico’, en la fabricació de verdures i amanides llestes per consumir.
La trucada IV gamma ha experimentat un creixement notable en aquests últims anys i, de la mà d'aquest major consum i d'un treball que compta amb estima i reconeixement, han aconseguit fer-se un buit al mercat dominat per grans multinacionals.