Manufacturas Ceylan, S.L. - Barreja d'espècies i herbes

Presti-Grill

Espècies i herbes naturals: aplicació directa a la carn

Fotografia de Espècies i herbes naturals
L'empresa Manufactures Ceylan distribueix unes formulacions completes en un format gras d'alta estabilitat. Aquestes contenen tots els ingredients per donar al producte final un gran aspecte, color, sabor i durabilitat.

Els seus avantatges són quantiosos, ja que permeten una aplicació directa a la carn estalviant-se la incòmoda aplicació posterior d'oli o llard.

A més, els Presti-Grill en estar dissolts en greix, admeten una ràpida penetració dels sabors. Un altre benefici d'aquests productes és que en ser un producte gras, dissimula les imperfeccions i decoloraciones de la carn, aportant-los un color molt atractiu i una gran lluentor a la superfície del producte que roman durant molt temps.

- Arizona: producte de color vermell, brillant i intens característic de les verdures i espècies que ho componen, aportant un sabor inconfusible a les seves receptes d'au o porc en les seves diferents corts.

- Gyros: producte de color marró vermellós, amb espècies que aporten el sabor original de la gastronomia mediterrània. De gran saborización i especialment per a corts procedents del be.

- Mediterrània: producte de color groc. Ho componen una selecció de verdures i espècies que li aporten un sabor característic de la cuina mediterrània, ideal per a tot tipus de carns i verdures a la brasa.

- Adobo costelles: producte de color vermell brillant. Apropiat per a costelles de porc adobades, costelles de vedella adobades, alitas i muslitos de pollastre adobats.

- Tres pebres: producte de color marró fosc, amb intens perfum a la millor selecció de pebres mòlts en gra gruixut per al seu excel·lent apreciación.es apropiat com sazonador de tot tipus de carns en qualsevol cort o cuinat.

- Punxo vermell: producte de color vermell brillant, apropiat per Pinchos Morunos d'au, porc o boví, costelles de vedella adobades, alitas, muslitos de pollastre adobats i qualsevol peça cárnica en general.

- Persillade: producte de color verd i brillant, de sabor senzill i inconfusible que es desprèn de la unió de julivert i all fresc, dotant a aquesta marinada d'una aroma tradicional.Apropiada per a carns així com peixos i verdures.

- Pollastre A l'ast: utilitzat com sazonador de tot tipus de carns, especialment aus, en qualsevol cort o cuinat.