Business International Garlic, S.L. - All

Big Garlic

Alls morats: les grandàries més freqüents dels bulbs d'aquesta varietat són entre 45 mm i 55 mm

Fotografia de Alls morats
Per la seva alta qualitat i intens sabor, l'all morat és un dels mes benvolguts al mercat nacional i internacional. Varietat que té una tija dura, les fulles externes del bulb són generalment de color blanc, mentre que el color de la pell que cobreix les dents és vermella/violeta i les dents tenen una formació molt simètrica. Aquesta varietat és la més tardana. Les grandàries més freqüents dels bulbs d'aquesta varietat són entre 45 mm i 55 mm.

Valorat com a excel·lent complemento culinari pels més exigents gastrónomos, el seu alt contingut d'alicina li procura un caràcter fort al paladar i a l'olfacte i és el responsable de les seves propietats antibióticas i farmacològiques. També és ric en sofre, iode i sílice. L'all morat es conrea, principalment, a l'entorn del municipi de les Pedroñeras, abastant diferents comarques de la Manxa, una de les majors zones productores d'alls del territori espanyol.

La Unió Europea ha reconegut la qualitat de l'all morat procedent d'aquesta zona amb una indicació geográfíca protegida.

Característiques específiques:

- Grandària mitjana.

- Cap de forma rodona i uniforme, amb palote al centre (coll dur). Pell blanca, amb possibles tints de tons violeta suau.

- Dents color intens, violeta o morat. Forma, lleugerament corbats, recoberts de pells brillants.

- 8-10 dents per cap.

- Aroma intensa.

- Sabor intens / picante.

Presentació:

- Envasos: sacs, caixes i safates.

- Granel i malles.