Grupo Canalex - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Grupo Canalex
Av. El Treinta, 57
04700 El Ejido (Almería) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑950489072  
w:  www.canalex.es
Producció i comercialització de productes frescos

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Grupo Canalex

Com a empresa portem més de 15 anys en el sector hortofrutícola. Vam néixer en 1.992 com un grup d'agricultors amb una idea en comú, que no era una altra que fer arribar la nostra experiència i qualitat en el camp, a través de la fusió amb les tecnologies més avançades en la manipulació i una comercialització consolidada a través d'anys de treball, a tots els racons del mercat tant nacional com a internacional.

Producció i comercialització de productes frescos. La base d'aquesta realitat, la trobem en la implantació de les diferents normes de qualitat que apliquem en tots els sectors productius: finques, equips de recol·lecció, centre de manipulació i comercialització.

La nostra recerca és constant i per a això nostra meta la fixem en una producció basada íntegrament en Producció Integrada i Ecològica. I per afermar-nos encara més en el cada dia més exigent mercat nacional i internacional decidim fa ja algun temps acollir-nos a les més exigents normes de qualitat i seguretat alimentària, i en l'actualitat hem desenvolupat i implantat sistemes com: ISO 9.001, ISO 14.001, BSCI, BRC, UNEIX155.00, GLOBALGAP, Producció Integrada, Agricultura Ecològica, Qualitat Certificada, GS i APPCC.
A la planificació dels nostres cultius intervenen productes com els Pebrots, Cogombres, Carbassó, Albergínia, Melons, Síndries, Tomàquets, Jueves i Col Xina. No en va el nostre grup compta amb més de 400 hectàrees dedicades al cultiu de productes frescos.

Com creiem que la nostra meta és la qualitat total, gestionem els nostres cultius garantint una trazabilidad total des de les nostres finques al consumidor final, en totes nostres diferents confeccions, donant així frescor i seguretat als nostres clients a l'hora de distribuir els productes per les seves superfícies de venda.

Actualment, i donat l'avanç continu que sofreix aquest sector en l'àmbit tecnològic, la formació es fa indispensable en la configuració dels processos de producció i garantia sanitària, per a això la formació contínua del nostre personal és un pilar fonamental per a la seva posterior aplicació a les noves tecnologies.