Agrocastell, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Agrocastell, S.A.
Rambla del Sotillo, 11
18740 Castell de Ferro (Granada) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑958656079  
🖷:  +34‑958830290
w:  www.agrocastell.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Agrocastell, S.A.

Agrocastell compta amb una experiència de mes de 25 anys en l'àmbit de l'agricultura sota plàstic en la costa de Granada.

Amb el pas dels anys, l'equip humà d'Agrocastell ha anat adaptant-se a les millores que es produeixen en el sector, prestant els millors serveis possibles tant als agricultors com als clients, així mateix, compten amb un servei tècnic encarregat de la implantació i supervisió de les diferents normes de qualitat exigides pels diferents mercats en l'àmbit agroalimentari.

En l'actualitat, compten amb les instal·lacions principals a Castell de Ferro (Granada), asi com amb dos centres de recollida en l'Alpujarra granadina situats en les localitats de Bérchules i Mecina Bombarón.

Des de 2003 Agrocastell ha experimentat una enorme progressió en el cultiu de cogombre holandès tant en volum de producció com en qualitat de producte) arribant a aconseguir que la marca Agrocastell en cogombre holandès sigui una de les més demandades als diferents mercats.

Productes: jueva (Perona), pebrot (Italià), meló, cogombre, tomàquet (Cherry) i síndria

Associacions a les quals pertany: Ecohal