Nudisco, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Nudisco, S.L.
Pol. Ind. El Ragadiu, Comarca dels Ports, 14
46880 Bocairent (València) Espanya
☎:  +34‑902193874  
🖷:  +34‑902198664
w:  www.nudisco.com
Elaboració i comercialització d'aliments en conserva

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Nudisco, S.L.

Nudisco actualment és una de les companyies espanyoles més importants dedicades a l'elaboració, venda i distribució de tot tipus d'aliments en conserva, no només al territori espanyol sinó exportant a més de 35 països de tot el món.

És una empresa composta per personal jove però amb llarga experiència en el sector alimentació, que coneix les necessitats dels clients i que ha experimentat un creixement molt fort en els últims anys a causa de l'obstinació a oferir el millor producte i servei al millor preu possible.

Unes instal·lacions molt modernes, controls de qualitat exhaustius i una bona coordinació, contribueixen al fet que Nudisco sigui una de les millors opcions per a aquells clients que busquin un bon proveïdor d'aliments en conserva.

Nudisco va iniciar la seva activitat en 1999 en la localitat alacantina de Muro d'Alcoi, expandint-se ràpidament per tota la geografia espanyola. En 2002 l'empresa inaugura les seves noves instal·lacions a Bocairent (València) a causa del seu ràpid creixement. Un modern magatzem i noves oficines que donen resposta a les noves exigència del mercat.

Actualment Nudisco disposa d'una superfície total d'emmagatzematge de mercaderies de 15.000 m2 i amb una previsió d'ampliació de fins a 25.000 m2.