Mendavia Conservas Artesanas, S.L. (MCA SPAIN) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Mendavia Conservas Artesanas, S.L. (MCA SPAIN)
Ctra. Mandavia - Logroño, km 5 (Na-122, km 13,8)
31587 Mendavia (Navarra) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑948695332  
🖷:  +34‑948685014
w:  www.mcasl.com
Elaboració artesana de conserves vegetals i de pesacado

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Mendavia Conservas Artesanas, S.L. (MCA SPAIN)

MCA Spain, s.l., empresa amb seu social en Mendavia (Navarra), té com a objecte l'elaboració artesanal de diferents tipus de conserva, sent les més reconegudes les vegetals. En concret:espàrrecs blancs, espàrrecs trigueros, carxofes, pebrots del piquillo, llegums, fongs i bolets. I també són de destacar les conserves de peix.

MCA Spain s.l. està associada al Centre Nacional de Tecnologia i Seguretat Alimentària del Laboratori de l'Ebre, CNTA, la qual cosa suposa un distintiu de qualitat i innovació sota el principi de la seguretat alimentària.

Per a això disposa d'instal·lacions pròpies, tant en territori nacional: Mendavia (Navarra) i Moralitat (Càceres), com a internacional: Xina i Perú.

MCA Spain, s.l., abasta totes les fases del procés productiu, des de la selecció de la matèria primera, elaboració del producte, etiquetatge i embalatge fins a la posada del producte acabat en els punts de venda.

MCA SPAIN S.L. vas agafar a prestigioses fires alimentàries tant nacionals com a internacionals.