Industrias Mari Paz, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Industrias Mari Paz, S.A.
Ctra. Beniajan, km 3
30011 Murcia Espanya
☎:  +34‑968873782  
🖷:  +34‑968873783
w:  www.especiasmaripaz.com
Productors i distribuïdors d'espècies culinàries

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Industrias Mari Paz, S.A.

L'any 1.939, D. Francisco Martínez Marín posa en pràctica la seva experiència acumulada en la venda d'espècies per iniciar la marca MARIPAZ, que en el futur, serà el nom d'una nova empresa. La comercialització de productes típics com el pimentón, clau o pebre, contrasta amb la varietat d'espècies i herbes que es produeixen en l'actualitat, així com el pas del granel als diferents formats i envasats dels nostres dies.

En 1985, la jubilació del fundador dóna pas a una adaptació de l'empresa que es converteix ja en PRODUCTES MARIPAZ S.A., realitzant-se diverses ampliacions que satisfan les necessitats del mercat de l'època, però insuficients per a unes perspectives de creixement futur. Un gran esforç d'inversió culmina en la construcció de les actuals instal·lacions, dotades amb 1.800 metres quadrats construïts sobre una parcel·la de 4.000.

La seva distribució en zona de magatzem de matèries primeres i productes acabats, zona de molins de pimentón, molins d'espècies, mescladora per a la fabricació de preparats per a embotits i additius per a l'alimentació, zona de maquinària d'envasament i terminació i oficines permeten l'agilitat necessària de tot el procés productiu. En l'equipament d'aquestes noves instal·lacions s'han tingut en compte totes les normes vigents sobre manipulació de productes alimentosos, així com els més moderns sistemes d'envasament i conservació.