Fundación Foro Agrario - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Fundación Foro Agrario
Santa Teresa 6, Bajo Dcha
28004 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑913080148  
🖷:  +34‑913103158
w:  www.foroagrario.com
Associació vinculada a l'agricultura i món rural

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Fundación Foro Agrario

Fòrum Agrari és una activitat estable i permanent, configurada com a òrgan de pensament, expressió i debat sobre els grans temes que afecten a l'agricultura i al món rural, sostingut per un conjunt d'entitats i associacions compostes principalment per enginyers agrònoms.

Fòrum Agrari pretén aportar a la societat, i especialment a els qui tenen responsabilitats en el sector agrari i al món rural, el resultat dels seus treballs realitzats al màxim nivell, des d'una posició totalitzadora i integradora dels diferents corrents d'opinió de les diferents branques de la ciència i de la tècnica, de l'economia i de la sociologia.

Tot quant afecti al present o al futur de l'agricultura i del mitjà rural pot ser objecte de l'actuació de Fòrum Agrari. Des dels problemes de permanència i qualitat de vida de la població agrària i rural, fins a les seves relacions amb la població urbana, la civilització de l'oci i la conservació i gaudi del mitjà natural i del paisatge rural. Des de les noves tecnologies que ajuden a incrementar les produccions i a afrontar els problemes del gana al món, fins als conceptes de qualitat i seguretat alimentar-la que s'imposen als països desenvolupats.

En fi, totes les qüestions susceptibles de preocupar als agricultors i als responsables de la política agrària, a els qui la urgència del dia a dia i la complexitat intrínseca dels problemes, dificulta realitzar les seves pròpies anàlisis i conclusions sobre un futur que potser ha començat ja.