Frutas El Romeral - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Frutas El Romeral
Pol. Taramay, 5
18690 Almuñécar (Granada) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑958631822  
🖷:  +34‑958631187
w:  www.elromeral.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Frutas El Romeral

Fruites El Romeral S.L. es va fundar l'any 1994, i des de llavors ha crescut tant en producció; importació i en comercialització de productes subtropicales i hortícoles , sempre amb la Qualitat i el servei necessari la qual cosa ens permet gaudir d'un gran prestigi en el sector.
Ens trobem en un escenari natural privilegiat com és la costa tropical, concretament en Almuñecar (Granada) que té un microclima únic a Espanya amb una temperatura mitjana de 18º C a l'hivern i 25 ºC a l'estiu; el qual permet produir els nostres productes subtropicales com són la xirimoia, el mànec, l'alvocat i la nespra,en verdures la col xinesa i el Pak Choi; de la mateixa manera comercialitzem el tomàquet cherry, espàrrec blanc i verd.
Comptem amb dos magatzems, un dedicat a l'hostaleria i restauració que està situat al centre d'Almuñecar, i un altre situat a 2 quilòmetres d'Almuñecar(Polígon de Taramay) a 5 minuts de l'Autovia A-7, que va dedicat a la Producció, Importació i Exportació de productes subtropicales i hortícoles tant a nivell nacional i internacional.
La nostra empresa té implantat el protocol de bones pràctiques agrícoles Global-gap i la certificació de la qualitat conforme a la norma Iso 9001 per garantir una major qualitat tant en servei com en producte.
D'igual manera pertanyem a l'associació “5 al dia” i a la “Denominació d'Origen de la Xirimoia, expliquem també amb el segell de Qualitat Certificada que la Junta d'Andalusia atorga als millors Productes Andalusos.

El nostre principal objectiu és oferir productes i serveis de la més alta qualitat, als consumidors:
• Per a això, hem realitzat una aposta decidida per la Qualitat, encaminada al desenvolupament i adaptació dels nostres productes i serveis, per respondre adequadament a les necessitats dels nostres clients.