Eduardo Sanz, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Eduardo Sanz, S.L.
Ctra. de Córdoba, km 431 - N-4
18015 Granada Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑958281661   +34‑608673147  
🖷:  +34‑958804351
w:  www.eduardosanz.com
Patates d'IV i V gamma - Patates de sempre i consum

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Eduardo Sanz, S.L.

Eduardo Sanz, S.L. es va constituir l'any 1952, dedicandose a la comercialització de patates (consum i sembra), guanyant a poc a poc un merescut prestigi gràcies a la seva manera d'entendre el mercat i saber anticipar-se a les seves exigències.

Eduardo Sanz, S.L., una empresa amb tradició i vocació de futur.
Una empresa dinàmica i moderna

En l'actualitat , Eduardo Sanz, S.L disposa d'unes modernes instal·lacions, amb excel·lent situació geogràfica (a l'entrada de MercaGranada, molt proper a Granada capital). Sobre uns 3500 m2. , es distribueixen totes les àrees de producció i organització de l'empresa que garanteixen l'optimització de recursos de la mateixa. Eduardo Sanz, S.L, compte en l'actualitat amb una plantilla de més de 30 empleats, un equip qualificat que atén professionalment les necessitats i referències que el mercat exigeix.

Les instal·lacions ,disposen de la mes avançada tecnologia, tenint automatitzats tots els processos, climatització en més de 1500 m2 de (amb càmeres d'emmagatzematge per més d'1.000.000 de quilos), maquinària de rentat, assecat, calibrat, tallat, pelat i cuinat d'ultima generació.

Empresa de tradició familiar, amb més de mig segle d'experiència, tres generacions (Eduardo Sanz Morales, Sanz Pimentel i Sanz Gil) han apostat fort pel seu desenvolupament i expansió. El coneixement que té del mercat i del consumidor final li permet ser referent de qualitat i serietat al mercat majorista.

Eduardo Sanz S.L. aposta fermament pel productor nacional. El seu proveïment procedeix fonamentalment d'Andalusia, Valladolid i Segòvia; A més per cobrir la demanda durant tot l'any, l'empresa explica també amb proveïdors de referència a França, Holanda, Anglaterra, etc...

La dilatada experiència, els mitjans tècnics i humans, afavoreixen la qualitat i presentació final de la patata que surt de les instal·lacions d'Eduardo Sanz S.L.