Cooperativa Santiago Apóstol (Tomelloso) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Cooperativa Santiago Apóstol (Tomelloso)
Ctra. Tomelloso - Socuéllamos, s/n
13700 Tomelloso (Ciudad Real) Espanya
☎:  +34‑926511519   +34‑926511495  
🖷:  +34‑926514126
w:  www.santiago-apostol.com

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Cooperativa Santiago Apóstol (Tomelloso)

La Cooperativa Santiago Apòstol es va fundar en 1971 per un grup de conreadors de meló, petits i mitjos agricultors. Situada en Tomelloso, al centre de La Manxa, ha vingut desenvolupant una considerable activitat de comercialització, tant al mercat interior com a exterior.

La Cooperativa Santiago Apòstol ha experimentat des de la seva creació una constant evolució que es tradueixen en una política sostinguda d'inversions destinades a la millora i permanent actualització de les seves infraestructures. En l'actualitat agrupa a més d'uns sis-cents socis compromesos amb la qualitat i la prestació del millor servei final.

Les instal·lacions, modernes i funcionals, constitueixen una garantia perquè el producte arribi al públic en les millors condicions per al seu consum. La nau de manipulat i envasament té una superfície de 10.000 metres quadrats, disposant de cambres d'aire i aïllament, així com d'una bona ventilació i il·luminació natural.

Quant a la producció la cooperativa compta amb una mitjana que oscil·la entre els 15 a 20 milions de quilos de meló per campanya, de cereal entre els 4 a 5 milions i com a innovació aquest any s'ha experimentat el cultiu de tomàquet, del com s'espera obtenir bons resultats perquè de cara al proper any s'animin més socis amb aquest cultiu.