Granada La Palma, S.C.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Granada La Palma, S.C.A.
Alvarado, s/n
18600 Motril (Granada) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑958623903  
🖷:  +34‑958623909
w:  www.lapalmacoop.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Granada La Palma, S.C.A.

Granada La Palma SCA està situada a la província de Granada en el sud-est espanyol. La seva activitat principal està orientada a la producció i comercialització de fruites i hortalisses en fresc. Els seus productes principals són tomàquet cherry, cogombres i altres especialitats de tomàquet.

La Palma és la major productora mundial de tomàquet cherry i especialitats de tomàquet. Els principals mercats són els de la Unió Europea i especialment Regne Unit, França, Alemanya i Espanya.

Producció tot l'any. Aprofitant de la diversitat climàtica de la província de Granada, conreen tot l'any per subministrar als clients amb quantitat i qualitat.

La Palma està integrada per un grup professional d'agricultors que en l'actualitat té la seva producció completament certificada segons els més alts estàndards del sector (EUREPGAP, BRC, ISO, HACCP, etc.) per garantir el subministrament de fruites i hortalisses sanes i segures. D'altra banda, l'empresa és pionera en l'ús d'un innovador sistema de radiofreqüència (RFID) aplicat a la trazabilidad.

Reinversió completa de beneficis. Des de l'any 1982 aquesta política ha possibilitat un gran ritme de creixement i d'actualització dels mitjans de producció a les més modernes tècniques i tecnologies disponibles.