Calvo Distribución Alimentaria, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Calvo Distribución Alimentaria, S.L.U.
Príncipe de Vergara 4
28001 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑917823300  
🖷:  +34‑917823312
w:  www.calvo.es
Conserves de tonyina

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Calvo Distribución Alimentaria, S.L.U.

La divisió d'Hostaleria de Calvo porta molts anys preocupada per intentar satisfer les necessitats dels clients i per tant dels seus negocis,oferint productes innovadors adaptats a les noves necessitats de l'hostaleria amb l'aval de la garantia de qualitat Calvo.

Amb la nova web Mundohoreca.com pretenen apropar-se als clients finals del canal horeca amb l'objectiu no només d'oferir-los informació i suggeriments per al seu negoci, sinó també per escoltar tot allò que vulguin explicar a fi de millorar en productes, servei i qualitat.

Pioners en el llançament de la borsa flexible, en Calvo segueixen apostant per la innovació llançant nous formats i productes i introduint-se en nous ambients com el refrigerat per seguir oferint el millor del mar amb la màxima frescor.

Els productes Calvo passen per altíssims controls per mantenir una qualitat inalterable que satisfaci les expectatives dels consumidors any rere any.


Pots obtenir més informació sobre el passat, present i futur de Calvo en www.crearelfuturo.com