C.R.I.G.P. Pataca de Galicia - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
C.R.I.G.P. Pataca de Galicia
Finca a Devesa - Ctra. N-525, km 200
32630 Xinzo de Limia (Ourense) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑988462650  
🖷:  +34‑988462650
w:  www.patacadegalicia.es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

En nom del Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida PATACA DE GALÍCIA, et donem la benvinguda a la nostra pàgina web, que compleix amb la funció de mantenir informats als consumidors i professionals del sector, per així oferir un accés més ràpid, directe i còmode a tot el relacionat amb aquest producte de qualitat certificada.

A la nostra pàgina pots informar-te sobre la legislació que ens empara, el nostre reglament, metodologia de treball i funcionament, història, evolució i característiques de la patata emparada. A més de la relació de plantes envasadoras on pots realitzar contactes per al subministrament de la nostra patata.

Finalment també t'oferim informació sobre el valor nutritiu i usos culinaris, a més d'un ampli receptari que et permetrà degustar i comprovar la qualitat de les nostres patates.

També aprofito aquesta oportunitat per recordar als 716 agricultors i 11 empreses envasadoras inscrites en els registres de PATACA DE GALÍCIA, que amb el seu esforç i dedicació fan possible que es pugui produir i comercialitzar aquesta patata de molt alta qualitat, i recordar que en una segona fase, servirà perquè els agricultors i envasadores accedeixin a totes les seves dades i puguin realitzar totes les gestions amb el Consell Regulador a través d'aquesta pàgina web.

Finalment, a la nostra pàgina web tens notícies relacionades amb PATACA DE GALÍCIA, enllaços d'interès, així com una adreça de correu per posar-te en contacte amb nosaltres a través del servei de consulta.