Bhio Carrión, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Bhio Carrión, S.L.
Tomás Edison, 117-118
16660 Las Pedroñeras (Cuenca) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑967161159  
🖷:  +34‑967161159
w:  www.bhiocarrion.com
Conreador d'alls

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Bhio Carrión, S.L.

Bhiocarrión, empresa familiar i primera empresa productora d'all ecològic de les
Pedroñeras, compta amb una gran experiència en la producció d'all morat i blanc.

Més de 25 anys de dedicació al cultiu de l'all avalen el coneixement dels processos més idonis per a l'obtenció d'un producte de contrastada qualitat, íntegrament natural i altament saludable.

Bhiocarrión, all ecològic de qualitat. Un all que sempre han conreat en les finques situades en Les Pedroñeras, localitat manxega de la província de Conca internacionalment coneguda com la capital de l'all per la inigualable qualitat de la seva producció, que des d'aquest poble parteix cap als més diversos racons del món per recalar en les taules i cuines més exigents.

El poble es dedica al cultiu de l'all morat des de fa més dee un segle, centenària experiència que, al costat de la demostrada qualitat del producte, han portat a l'unànime reconeixement internacional que conreen un all sense igual, tant per les seves innombrables propietats medicinals com per les seves molt benvolgudes virtuts gastronòmiques.

Un All que en Bhiocarrión, a més, incorpora els inestimables beneficis afegits del cultiu ecològic.