Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Chirimoya de la Costa Tropical de Granada-Málaga 4ª Feria de los Tropicales 2.011

Xirimoia de la Costa Tropical de Granada-Màlaga 4ª Fira dels Tropicals 2.011

02/12/2011

2 de desembre de 2011

Almuñécar celebra aquest dissabte, dia 3 de desembre i des de les 11 del matí, la IV Fira dels Tropicals. L'acte serà inaugurat institucionalment a les 11:00 pel Regidor de Mitjana Rural de l'Ajuntament d'Almuñécar José Manuel Fernández Medina i el president del Consell Regulador, Antonio Sánchez González.
Durant aquesta quarta edició de la fira, que es realitzarà en l'Antic Híper Almuñécar (Passejo Porta del Mar) d'11 hores fins que el públic decideixi, es duguessin a terme degustacions, exposició de fruites tropicals, exposició de plantes i subministraments agrícoles. Es realitzaran dos concursos, un de postres i un altre de còctels a força de fruites tropicals de la nostra Costa Tropical, Xirimoia, Mànec i/o Alvocat, en dues categories professional i aficionat. Així mateix hi haurà subhasta de fruites i un bar per recaptar fons destinats a Càrites Almuñécar.
Aquesta trobada està organitzada pel Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Xirimoia Costa Tropical Granada-Màlaga i l'Ajuntament d'Almuñécar, comptant amb la col·laboració de Diputació de Granada, Ajuntaments de Jete, Otivar i Lenteji, Caixa Mar, Caixa Rural, Complex Santa Creu i Associació d'Hotelers d'Almuñécar.

Empreses o entitats relacionades

C.R.D.O.P. Chirimoya de La Costa Tropical Granada Málaga