Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La patata nueva de Málaga llega esta semana a los lineales de la mano de Ibérica de Patatas

La patata nova de Màlaga arriba aquesta setmana als lineals de la mà d'Ibèrica de Patates

18/03/2014

18 de març de 2014

Imagen

Ibèrica de Patates, experta en comercialització de patata de consum a Espanya, porta de nou aquest any al comerç minorista la patata nova de Màlaga, la primera patata espanyola de la temporada. El producte pot trobar-se des de aquesta setmanafins a intervinguts de maig en supermercats i hipermercats de tota Espanya.

La patata nova de Màlaga és un producte únic que, d'una banda, aporta valor a l'oferta de patata habitual en aquesta època, en el seu majoria patata de conservació de França o patata nova procedent de països com Israel i el Marroc; i per una altra, fomenta el consum de producte autòcton de temporada. En aquesta campanya es preveges comercialitzar més de 700.000 quilos; i és que el consumidor valora cada vegada més la patata nova de Màlaga per el seu sabor, qualitat i frescor.

Fins a fa uns anys era molt difícil adquirir aquesta varietat en la gran distribució, ja que es tracta d'un producte molt fresc i amb un període de vida més breu que uns altres tipus de patata. Ibèrica va decidir portar la patata nova de Màlaga per primera vegada als lineals en 2008, gràcies a el seu know how i a la infraestructura necessària que garanteix la distribució de aquesta varietat en condicions òptimes de qualitat i de presentació a el públic, a el tractar-se de una patata molt fresca i molt delicada.

La iniciativa d'Ibèrica de Patates de portar la patata nova de Màlaga a la gran distribució, així com la excel·lent acollida de el consumidor, ha contribuït a impulsar el cultiu de aquesta varietat en la zona. De fet, Ibèrica de Patates ven la llavor a agricultors de la província. Des de que Ibèrica va introduir aquest producte en el comerç minorista fa 6 anys, la producció s'ha incrementat en un 30%.

La patata nova s'identifica amb facilitat: en tocar-la, la pell s'aixeca sense amb prou feines resistència i, a el fregir-la, el seu color és menys groc i el seu textura, més cruixent. Rica en hidrats de carboni, i de gran importància en nostra alimentació quotidiana, els experts en nutrició recomanen el seu consum a diari, junt amb verdures, en amanides, llegums i purésIbèrica de Patates és la empresa capdavantera en Espanya en comercialització de patata de consum, amb unes vendes que en 2013 van aconseguir els 129 milions de quilos.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.