Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a David Justo de la Rica Rodríguez, tercero en el campeonato de Andalucía de Motocross 2013, en la categoría MX-2

David Justo de la Rica Rodríguez, tercer en el campionat d'Andalusia de Motocròs 2013, en la categoria MX-2

20/04/2013
Imagen
El jove esportista sexitano va tenir una gran actuació en el Campionat d'Andalusia de Motocròs 2013, celebrat en Trebujena, a la província de Cadis. Segons la informació oferta per la Real Federació Motociclista Espanyola, De la Rica va pujar al podi en la categoria de Mx-2, destacant amb una superba actuació, doncs va quedar tercer en la primera màniga i cambra en la segona, davant pilots majors que ell. No en va, el pilot sexitano va competir, amb els seus 15 anys, en una categoria on els seus competidors superen els 18.
De la Rica va pujar al podi en la categoria de Mx-2, destacant amb una superba actuació
De la Rica va pujar al podi en la categoria de Mx-2, destacant amb una superba actuació.
La prova de Mx-2, disputada en el circuit de Majadas Velles, va reunir a centenars d'espectadors, que van poder gaudir amb la victòria del malagueny Francisco Haro, de Yamaha/Castro, seguit del gadità Alejandro Porra (Profunda), i amb Just de la Rica (Yamaha) completant el calaix.
La prova de Mx-2 va reunir a centenars d'espectadors, que van poder gaudir amb la victòria del malagueny Francisco Haro, de Yamaha/Castro...
La prova de Mx-2 va reunir a centenars d'espectadors, que van poder gaudir amb la victòria del malagueny Francisco Haro, de Yamaha/Castro, seguit del gadità Alejandro Porra (Profunda), i amb Just de la Rica (Yamaha) completant el calaix.
cal destacar que De la Rica, en el debut en 125 CC, en la seva categoria, va anar el vencedor absolut, ja que va vèncer en la primera màniga i aconseguint el segon millor temps en la segona. Va pujar pel cap alt alt del calaix ja que el vencedor de la segona màniga va quedar en quinzè lloc en la primera de les cronometrades.
Una gran actuació de l'esportista local, que compta amb el patrocini de el Consell Regulador de la Denominació d'Origen de la Xirimoia. Un patrocini que ha tingut durant l'any 2012 i al que s'han sumat altres dos corredors del Motoclub MX Almuñécar.