Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La I.G.P. Espárrago de Huétor Tájar visitará la Feria Internacional de Alimentación Sirha de Lyon (Francia)

La I.G.P. Espàrrec d'Huétor Tájar visitarà la Fira Internacional d'Alimentació Sirha de Lió (França)

14/01/2013

14 de gener de 2013

El consell regulador de la Indicació Geogràfica Protegida Espàrrec d'Huétor Tájar visitarà la Fira Internacional de Lió (França) que se celebrarà els propers dies 26 al 30 de gener, considerada en el sector com el saló francès per excel·lència, amb l'objectiu de potenciar el coneixement de la I.G.P Espàrrec d'Huétor Tájar. Amb la seva assistència en aquest saló, el consell regulador acudeix per primera vegada a una fira internacional a França, on preveu trobar un nou àmbit de promoció dels seus productes.

A la visita a la fira Sirha de Lió, li seguirà la presència en altres esdeveniments de similars característiques com Gastrotur que se celebrarà a Granada i Fruitlogística a Berlín, ambdues fires previstes per al proper mes de febrer, així com Fitur Madrid, que tindrà lloc a la fi de gener.

Aquesta iniciativa és fruit de l'estratègia de difusió de la I.G.P. Espàrrec d'Huétor Tájar la missió del qual és donar a conèixer el producte que representa, les seves peculiaritats i motivar als professionals a través de proposades culinàries que els faciliti la incorporació del producte en la seva cultura gastronòmica.

Sirha Lió és un saló que compta amb més de 2.200 expositors en el qual la gastronomia i els productes gourmet cobren especial rellevància. Comptant amb la presència de més de 570 expositors procedents de 22 països, és considerat en el sector com el principal saló francès, amb més de 17.900 visitants i la presentació de més de 530 novetats, de les quals més de la meitat són primícia mundial.

Empreses o entitats relacionades

C.R.D.E. Espárrago Huétor-Tájar