Industrial Gradhermetic, S.A.E. - Sostre fals

Gradhermetic Phalcel U-31 y U-81

Sostres modulars: completament enregistrables i afavoreixen l'aïllament acústic

Fotografia de Sostres modulars
Els sostres Phalcel es caracteritzen per les seves qualitats decoratives, alhora que ofereixen múltiples solucions en el disseny d'interiors per la seva versatilitat en la instal·lació. A més són completament enregistrables i afavoreixen l'aïllament acústic.

Els models es diferencien en la forma dels llistons per presentar un disseny volumètric en “O”. Les mesures de les llepis són de dos amples diferents 31 mm i 81 mm, ambdues amb una altura de 39 mm, i un espessor de 0,6 mm. Poden ser llisos o perforats. En el cas de les perforades, l'estàndard és d'un diàmetre d'1,8 mm, amb perforació del 17% de la superfície total.

La seva instal·lació és fàcil i ràpida. Van ancorats en una bigueta de suport d'alumini o d'acer, amb rematada perimetral d'alumini del mateix color. En funció de la configuració de les biguetes suporti, són diversos els sistemes de fixació i ancoratge admesos, fins i tot estructura auxiliar. A més, les llepis poden instal·lar-se amb diferents separacions, segons les disposicions de passos de la bigueta, per regular l'entrada de llum. Les separacions estàndard són de 19, 29 i 39 mm.

Estan fabricats amb un aliatge especial d'alumini i posteriorment protegits i embellits amb pintures Coil-Coating de polièster-poliamida i termoendurecidas al forn en procés continu. L'aplicació de color pot ser amb qualsevol de la gamma RAL o personalitzats amb la sèrie de colors Gradcolors, exclusiva d'Insdustrial Gradhermetic.

En qüestions de seguretat és notable el seu comportament davant el foc amb una classificació Euroclase A1 segons norma UNE-EN 13501-1:2002 i emparat en assajos realitzats en Applus i recollits en l'informe de classificació amb referència 06/32300548 M1 Part 2.

Els sostres Phalcel per la seva netedat, puresa estètica i facilitat de manteniment estan especialment dissenyats per cobrir àmplies superfícies en centres comercials, supermercats, estacions, aeroports, passadissos, oficines, etc. Combinen i s'adapten perfectament a tot tipus d'estils d'interiorisme, aportant un caràcter funcional, uniforme i elegant.