Geze Iberia, S.R.L.U. - Sistemes corredissos

Geze Levolan 60

Sistema de portes manuals corredisses: estètica sofisticada amb un mínim espai requerit

Fotografia de Sistema de portes manuals corredisses
Amb el sistema compacte modular de portes corredisses Levolan 60, GEZE ha creat una nova solució elegant per al disseny de portes corredisses manuals per a ús en interiors, gràcies a la seva simplicitat funcional i a la facilitat de moviment. Les petites dimensions de les instal·lacions i el disseny lineal de 50 mm d'alt, li permet adaptar-se a cada situació de muntatge. Aquesta discreta tecnologia d'herrajes per a portes, es pot utilitzar per a un pes de fulla de fins a 60 kg.

El sistema SoftStop integrat de Levolan, permet un amortiment que proporciona seguretat i comoditat: les fulles de les portes corredisses són guiades suaument i amb seguretat a la posició final, sense cops en el marc o el buffer. El risc d'aixafament dels dits està gairebé totalment exclosa. Les guies corredisses estan especialment construïts per aconseguir la distribució de càrrega excepcional i el funcionament gairebé silenciós del sistema.

El sistema intel·ligent d'instal·lació fixa Levolan 60, permet una instal·lació ràpida i senzilla. Només una clau allen i una clau plana de suport són necessàries. El carro amb la fulla pot ser convenientment penjat en la guia i es pot modificar fàcilment des de la part davantera. Una vegada fet això, els panells poden ser retallats en el mateix lloc sense necessitat d'eines o cargols addicionals.