Industrial Gradhermetic, S.A.E. - Persianes de llistons

Gradhermetic AluClassic

Persianes enrrollables: amb separació de llepis

Fotografia de Persianes enrrollables
Persiana enrotllable de perfils tubulars fabricada en aliatge d'alumini d'altes característiques, embellit i protegit amb pintures de la màxima qualitat, aplicades i termoendurecidas en un procés continu.

Es fabrica fins a un ample màxim de 4 m.

També existeix una variant denominada Alumetic B, amb un major pas de llum quan la persiana se situa en posició de ventilació. Aquest model també es fabrica fins a un ample màxim de 4 m.

Característiques:

- Permet el tancament hermètic. Mitjançant l'encaix perfecte dels seus llepis, quan la persiana està baixada, s'aconsegueix un total enfosquiment a l'interior. De la mateixa forma, la persiana pot pujar-se totalment, deixant completament lliure la finestra.

- Aïllament tèrmic acústic. S'aconsegueix mitjançant un sòlid perfil de doble paret, que garanteix al mateix temps un important estalvi d'energia.

- Seguretat contra agressions exteriors, siguin factors climatològics (vent, neu, pluja, ..) robatori, etc. Seguretat que es millora mitjançant la col·locació opcional d'un forrellat automàtic.

- Complement perfecte de la persiana Supergradhermetic, per a aquelles dependències en les quals es vulgui combinar persiana orientable i persiana enrotllable.