Geze Iberia, S.R.L.U. - Automatismes i motoritzacions per a portes

EC-Drive y Power-Drive

Automatismes per als vianants: per a corredisses convencionals o amb elevat pes

Fotografia de Automatismes per als vianants

Geze incorpora en la seva gamma d'automatismes per als vianants els models EC-Drive per a portes corredisses convencionals i Power-Drive per a portes corredisses amb elevat pes. EC-Drive automatitza accessos fins a 3.000 x 3.000 mm i pesos per fulla fins a 120 kg, mentre que l'automatisme Power-Drive mou portes fins a 200 kg/fulla.

Tots dos models estan disponible amb la versió FR per a aplicacions en sortides d'emergències, amb sistema de processament duplicat amb tecnologia dual de motor/acumulador juntament amb control de moviment redundant. Sistema homologat en sortides d'emergència pel CTE. El sistema FR ofereix total llibertat en el disseny de l'estètica de la porta ja que no és necessari aplicar un sistema de perfilería perimetral antipánico.

La gamma EC-Drive és la solució òptima per a accessos a comerços, farmàcies, hotels i restaurants que requereixen un màxim nivell de fiabilitat i estètica.

EC-Drive i Power-Drive compten amb l'última tecnologia electrònica Geze-DCU que permet una gran varietat d'ajustos segons els requisits específics de cada establiment, així com una àmplia gamma de perfils que s'apliquen amb goma a pressió i prescindeix del segellat amb silicona.