Roto Frank, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Roto Frank, S.A.
Can Nadal 8 - Pol. Ind. Nadal
08185 Lliçà de Vall (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935689048   +34‑938675720  
w:  https://ftt.roto-frank.com/es
Tècnica d'herrajes.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Roto Frank, S.A.

Les històries empresarials d'èxit comencen sovint per una idea innovadora i la seva arriscada adaptació. També així va succeir amb l'actual Trencat Frank AG: en 1935 Wilhelm Frank va desenvolupar el primer herraje de fabricació industrial que permetia girar i al mateix temps abatre la finestra. Amb això - i amb molts altres invents - aquest pioner fundador de l'empresa canalitzava la, en general, impressionant "carrera" del proveïdor suabo de la construcció.
Uns 70 anys llargs després del començament, aquest consorci de grandària mitjana que explica a tot el món amb uns 3.500 empleats, 12 centres de producció i unes 40 societats de vendes es presenta com un àgil jugador global.

La Trencat Frank, S. a. - filial espanyola de la Trencat Frank AG amb seu a Montmeló (Barcelona) - compta amb un equip qualificat de 35 persones amb un magatzem propi, delegacions a Galícia i València i distribuïdors asocioados en tot el territori espanyol. Igualment, des de Montmeló s'assessora als clients llatinoamericans.

L'actual estructura de l'empresa consta de dues divisions operatives independents. Menteixis l'especialitat de Tècniques d'herrajes, número 1 internacional en herrajes oscil·lo-batients, produeix i distribueix principalment tecnologia per a portes i finestres, herrajes per a portes balconeras, així com panys i sistemes de bloqueig, la divisió operativa Elements de Construcció es concentra sobretot en finestres de teulada, escales escamoteables i sistemes de tèrmica solar i fotovoltaiques.