Pladur Gypsum, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Pladur Gypsum, S.A.U.
Ctra. de Andalucía, km 30.200
28343 Valdemoro (Madrid) Espanya
☎:  +34‑900353635  
🖷:  +34‑918098806
w:  www.pladur.es
Sistemes de tabiquería interior

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Pladur Gypsum, S.A.U.

En la primavera de 1979 el Registre de la Propietat Industrial (actualment Oficina Espanyola de Patents i Marques) concedia oficialment la patent d'una nova marca, fins llavors absolutament desconeguda: Pladur.

La història havia començat un any abans, quan en el mes de febrer de 1978 l'empresa denominada Epysa (Espanyola de Placa de Guix) el soci majoritari del qual era el Grup Uralita, va decidir comercialitzar a Espanya panells de guix per a la construcció de

interiors sota el nom de Pladur, que significava “Placa d'Uralita”.
El producte es va presentar per primera vegada en la Fira Internacional de Barcelona, en el que avui és el Saló conegut com Construmat. Va ser l'estel del stand del Grup Uralita, amb contínues demostracions en directe de la forma de fer un envà, un trasdosado per folrar parets, com fer invisibles les juntes entre plaques etc. Novetats llavors, que avui constitueixen el treball diari d'un gran nombre de professionals de la construcció.

Inicialment s'importava des d'altres països d'Europa, però tan sols dos anys després i donada la bona marxa del producte, es decideix obrir a Espanya la primera fàbrica de Pladur, a Saragossa.

A la fi dels 80 la producció de la fàbrica de Saragossa començava a ser insuficient, a causa del ràpid creixement de la demanda. Per això, en 1990 es va inaugurar una nova fàbrica de Pladur, aquesta vegada en Valdemoro (Madrid), el projecte de construcció va durar 3 anys (1987-90).

Actualment la fàbrica de Pladur de Valdemoro compta amb la més avançada tecnologia industrial en la fabricació de Sistemes Constructius a força de Placa de Guix Laminat, i en ella, es fabriquen els més importants components dels Sistemes Constructius Pladur®: Plaques, Plaques Transformades, Perfils i pastes Pladur, a més de comptar amb una planta de reciclatge per al material de rebot en fabricació.

En breu Pladur comptarà amb un segon centre productiu situat en la localitat saragossana de Gelsa.

En www.pladur.com

... més prop de tots

Amb una línia d'atenció especialitzada per a tots els professionals del sector (arquitectes, instal·ladors, promotors, constructors, empreses de reforma, particulars, etc.) per a l'assessorament de productes i serveis Pladur, documentació tècnica,

... a través del telèfon 902 023 023 o consultas.pladur@uralita.com

- Amb més de 300 punts de distribució.

- Amb un fòrum Pladur especialitzat a donar servei a la instal·lació i amb tota la informació Pladur en www.pladur.com.

- Versió web per a mòbil.

- En xarxes socials: canal Pladur en YouTube, grup ‘arquitectes, enginyers i professionals de la construcció’ en Linkedin

- I tot, amb la garantia de la marca capdavantera: Pladur