Geonovatek - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Geonovatek
de los Enebros, 5
28860 Paracuellos de Jarama (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916584694  
w:  www.geonovatek.es
Recalci de fonamentacions

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Geonovatek

Geonovatek resol en temps real els problemes de seients de fonamentació i inclinació dels edificis mitjançant l'ús d'una tecnologia innovadora que consisteix a consolidar i incrementar la capacitat portante de terrenys mitjançant injeccions de resina expansiva combinada amb el clavat de micropilotes a pressió.

L'experiència adquirida en centenars d'intervencions realitzades per personal especialitzat i amb equips propis, garanteix una àmplia experiència tècnica i operativa que permet solucionar les més variades problemàtiques relacionades amb els seients produïts en tot tipus de fonamentacions superficials.

GeoNovatek desenvolupa el seu treball en tota la Península Ibèrica i els arxipèlags canari i balear, dins del sector del recalci de fonamentacions i la consolidació del terreny.

Novatek, S.R.L, empresa mare de GeoNovatek S.L., neix en 1996. El seu responsable va ser la primera persona a Itàlia a aprendre i desenvolupar la tecnologia necessària per realitzar de manera efectiva les injeccions de resina expansiva, que milloren la capacitat portante del terreny, i s'apliquen en casos relacionats amb patologies en les estructures, causats per una insuficiència en aquesta característica.

Una vegada desenvolupada i comprovada l'efectivitat de l'ús de les resines expansives en diverses composicions químiques, es va procedir a l'estudi i comprovació d'un altre mètode no invasiu de recalci de la fonamentació, la clava a pressió de micropilotes,la fi de la qual és transmetre el pes de l'estructura a estrats més profunds i resistents. Combinant ambdues tècniques, s'obté un resultat òptim en la consolidació del terreny i el recalci de la fonamentació.

Tant Novatek com GeoNovatek, treballen des de fa més de 10 anys en el camp de la consolidació del terreny i el recalci de fonamentacions, havent obtingut una experiència tal que poden resoldre un ampli ventall de problemes derivats d'un seient en la fonamentació. Els seus camps d'aplicació són variats, habitatges unifamiliars, edificis d'habitatges, naus industrials, edificis històrics, estructures, piscines, carreteres, vies fèrries, etc.

Les referències dels treballs realitzats són nostra millor garantia, havent treballat tant per a particulars com per a empreses privades, organismes públics, organitzacions no governamentals i entitats religioses.

Algunes de les tècniques més utilitzades i conegudes en el sector són: - Injeccions de resina expansiva ultracompacta a diferents profunditats; - Micropilotes MPR/60 d'acer S355 clavats a pressió; - Micropilotes autoperforantes AP a rotació en acer 34MNB5; - Injeccions columnars de resina armada.