Asociación de Fabricantes y Constructores de Casas de Madera (AFCCM) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Asociación de Fabricantes y Constructores de Casas de Madera (AFCCM)
Hileras, 17 - 1º C
28013 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915478943  
🖷:  +34‑915476269
w:  www.casasdemadera.org
Organització professional de fabricants de cases de fusta

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

L'Associació de Fabricants i Constructors de Cases de Fusta (AFCCM) és una organització professional d'àmbit nacional que es va fundar el dia 16 d'Octubre de 2000. Està inscrita en el Registre Nacional d'Associacions del Ministeri de l'Interior, amb el nombre nacional 167.469 de la secció 1ª. La integren les més importants empreses del sector i forma part, com a membre de ple dret de la Federació Espanyola d'Indústries de la Fusta (FEIM), organització que engloba a tots els sectors relacionats amb la fusta.

Com a associació empresarial no té animo de lucre i està compromesa en la defensa dels interessos comuns dels seus membres, actuant en les següents adreces:

  1. Millorar el coneixement que el públic en general i els diferents estaments de l'Administració, té dels nostres habitatges.
  2. Fomentar contínuament el desenvolupament i la qualitat, tant de les nostres cases com de les empreses que les produeixen.
  3. Actuar com a mitjà de comunicació del nostre sector professional amb la societat.