Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Lledó Iluminación aporta sus soluciones en la innovadora Planta Biofarmacéutica Genhelix

Lledó Il·luminació aporta les seves solucions en la innovadora Planta Biofarmacéutica Genhelix

14/09/2012

14 de setembre de 2012

Un espai impregnat en tecnologia i alhora pragmàtic en un mateix lloc. Un edifici que explora les relacions tecnològicament sostenibles entre la forma més eficient, les qualitats de confort i una construcció intensament reversible, ràpida i funcional. Així és la nova Planta Biofarmacéutica Genhelix, al Parc tecnològic de León

Les oficines, com a cap visible de l'empresa, es posicionen en el solar en una ubicació privilegiada, dotant a la cantonada de referència de màxima visibilitat. Es valora les dues escales del projecte: la visibilitat propera, més estàtica, i l'escala dinàmica de l'AVE al seu pas per León.

Estudio SIC va ser l'encarregat del projecte i tenia molt clar el que volia: projectar una icona en un lloc icònic. En aquest sentit, Lledó Il·luminació col·labora en la il·luminació d'aquesta primera planta biofarmaceútica a Espanya de fabricació d'anticòs monoclonales.

Il·luminació a l'interior de la Planta Biofarmacéutica Genhelix
Il·luminació a l'interior de la Planta Biofarmacéutica Genhelix.
D'acord amb el disseny de l'edifici, les lluminàries triades per Estudi SIC permeten il·luminar amb una estètica uniforme i d'acord amb l'arquitectura, que és blanca, neta, bastant asèptica, però també corporativa.

Aquest espai d'oficines il·luminat íntegrament per la sèrie d'estructures lluminoses de la sèrie 2981-4-5-6 d'Odel-lux, proposa un lloc de treball relacionat amb l'exterior a través de la pell metàl·lica i els grans buits de vidre (esgotant la necessitat lumínica diürna) que conformen la façana.

En planta baixa se situa l'escala corporativa, il·luminada amb lluminàries de dimensions reduïdes i efecte lineal 5200 d'Odel-lux. Des d'aquí es connecta l'espai semipúblic inferior amb la zona de treball col·lectiva superior. Aquest espai il·luminat amb lluminàries integrades linealment, eviten la formació de zones fosques, funciona com a lloc de trobada, reunió informal, àrea multifuncional i espai de comunicació de l'empresa. Destaquen les lluminàries penjants de disseny Limburg 5312, indicant l'espai per a la recepció.

En primera planta coexisteixen dos llocs de treball ben diferenciats: la sala de treball a manera d'oficina paisatge i la zona de despatxos, separats tots dos per la sala de reunió divisible, tots ells amb lluminàries lineals regulables amb mòduls de control i sensor de llum per aportació externa.

El projecte d'estudi SIC ha estat seleccionat entre més d'1.445 realitzacions d'arquitectura per formar part del prestigiós Premi Arquia de la Fundació Arquia.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis