Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ifema promueve la participación de empresas españolas y portuguesas en Green City Week

Ifema promou la participació d'empreses espanyoles i portugueses en Green City Week

29/06/2012

29 de juny de 2012

Dins de la col·laboració que Ifema manté amb Coex, el primer operador firal de Corea del Sud i propietari del primer centre de convencions d'aquell país, on es desenvolupen 30 fires, i amb el qual la institució firal de Madrid ha aconseguit un acord pel qual ha estat designada com a delegada comercial per a la Península Ibèrica, es va a promoure la participació empresarial espanyola i portuguesa en Green City Week 2012. Aquesta convocatòria, que tindrà lloc del 23 al 25 d'octubre propers, a Seül, és el major conjunt de fires d'arquitectura i construcció sostenible en aquell país asiàtic.

Sota el paraigua de Green City Week, els pavellons A i C del recinte firal de Coex, a Seül, acolliran 4 certàmens: Korea Architecture Fair & Festival, centrat en projectes d'arquitectura i materials de construcció sostenibles, i energies renovables; la Smart Green Building, dedicada a la gestió de la construcció sostenible, manteniment d'edificis, materials de construcció ecològics i energia per a l'edificació; Urban Furniture (mobiliari urbà), i Korea Lift Safety Expo, que tracta dels productes acabats d'ascensors, accessoris, sistemes d'aparcament, components, inspecció i seguretat i noves tecnologies.

Per a aquesta tasca, Ifema aporta la seva know how i la seva experiència en fires molt consolidades en els seus respectius àmbits, com són les recentment concloses Tecma, Fira Internacional de l'Urbanisme i del Medi ambient, i SRR, Saló de la Recuperació i el Reciclat, o el Saló Internacional de la Construcció, Construtec, el Saló Internacional de la Finestra i el Tancament Acristalado, Veteco, i la Fira Internacional de la Pedra Natural, Pedra, tres certàmens que el passat mes de maig es van reunir per primera vegada en la Setmana Internacional de la Construcció.

Per a les empreses relacionades amb els sectors que comprèn la Green City Week, la participació en una mostra d'aquestes característiques és particularment interessant, sobretot, considerant que Corea del Sud es troba immersa en el desenvolupament de polítiques sostenibles i ecològiques i que reinvierte aproximadament 24 bilions d'euros en energies renovables i projectes de reducció d'emissions, i que es planteja com a objectiu aconseguir una participació del 10% del mercat d'energia ecològica a nivell mundial al final d'aquesta dècada.

De fet, Corea del Sud està embarcat en un ambiciós programa de mesures, conegut com el ‘Green New Deal’, que contempla la destinació del 35% del pressuposat coreà per a energia a les renovables (segons un informe de l'Institut de Comerç Exterior, Icex, referit a 2010), amb la finalitat d'eradicar l'alta taxa de dependència (96,4%, en 2008) de l'energia importada. Amb aquest paquet de mesures, Corea és un dels països de l'OCDE no productors de matèria primera, que està experimentant una recuperació més ràpida.

Finalment, convé ressaltar que la presència en la convocatòria organitzada per Coex suposa una excel·lent oportunitat d'accedir a una de les economies més dinàmiques actualment (la 11ª), d'un país amb un poder adquisitiu mitjà – alt, el 8º del món, on més fàcil resulta fer negocis, amb grans facilitats aranzelàries per a les mostres comercials i amb bones interrelacions amb Xina i Japó, la qual cosa permet l'accés al mercat asiàtic.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefavePiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis