Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Knauf recibe el certificado de Ecodiseño

Knauf rep el certificat d'Ecodiseño

20/06/2012

20 de juny de 2012

El dijous 21 de juny es fa lliurament oficial a Knauf del certificat del sistema de gestió d'Ecodiseño, ED-0005/2012. L'acte, es desenvolupa en les oficines d'Aenor i compta amb la presència de Carlos López Jimeno, director general d'Indústria, Energia i Mines de la Comunitat de Madrid. La presència del màxim responsable de la Comunitat de Madrid en matèria d'energia avala la importància de l'esdeveniment, corroborant l'aposta que des de les institucions tant nacionals com de la Unió Europea es desenvolupa per una política energètica més eficient i sostenible.

Knauf es constata com la primera empresa fabricadora de plaques de guix laminat que dissenya els seus productes tenint en compte totes les fases del seu cicle de vida, reduint els impactes ambientals que es produeixen en els processos. La qualitat ambiental queda per tant millorada durant l'ús i el final de la seva vida útil.

Ecodiseño és un sistema de gestió que analitza la importància i desgrana els aspectes i matèries primeres que intervenen en el procés de totes les etapes de la vida dels productes, estimant-se que més de la meitat dels impactes ambientals poden prevenir-se des de la fita del disseny.

En aquesta línia, és convenient indicar un altre fet que ajuda a interpretar les pautes mestres d'actuació predominants en el Grup Knauf. Si ben encara no hi ha normativa que reguli algunes prescripcions al nostre país no ocorre d'igual forma en el nostre entorn més proper i reflecteixen un sentir i una sensibilitat ambiental total, incorporant els ambients dels nostres edificis.

Les plaques Knauf fabricades a Espanya estan classificades segons la màxima distinció A+ atenent a les exigències d'una nova normativa francesa que regula les emissions dels compostos orgànics volàtils d'alguns materials de construcció, que va entrar en vigor en aquest país l'un de gener de l'any en curs i que exigeix que totes les plaques disposin d'etiquetatge de qualitat ambiental interior, buscant clarament amb la major qualitat de l'aire interior una millora de la salut i el confort.

Dissenyar productes que es fabriquin i distribueixin amb paràmetres sostenibles utilitzant materials mediambientalment millorats, reflecteix un avanç més de qualitat final i de gestió interna en un camí potser no suficientment explorat fins ara com és el de la sostenibilitat. Millorar la productivitat des de la qualitat total aporta un valor clarament identificable i selecte. Responsabilitat Knauf.

foto

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis