Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Funcionalidad, ahorro energético y estética en el control de la iluminación
Lutron, amb els principals interioristas a casa Decor Madrid

Funcionalitat, estalvi energètic i estètica en el control de la il·luminació

Redacció Interempresas05/06/2012

5 de juny de 2012

Lutron Electronics Co Inc, signatura especialitzada en la gestió de la llum, està present en l'edició 2012 de Casa Decor Madrid de la mà de quatre dels principals interioristas. Els decoradors que han incorporat Lutron en els seus espais són Adela Cabré, Carrillo Decoració, Pepe Leal i Urbà-Pfingsten. En ells es pot apreciar les possibilitats que ofereixen HomeWorks QS, el seu producte estavella en la regulació de la il·luminació residencial, i Graphik Eye QS.

Adela Cabré

L'estudi biblioteca concebut per Adela Cabré pretén crear un ambient on, solament o acompanyat, un pugui relaxar-se i sentir-se còmode, abrigallat per un entorn elegant, sobri i confortable. L'espai combina materials nobles com el roure, el ferro o el cuir vell, que adquireixen major rellevància gràcies a la càlida il·luminació de l'espai, controlada amb Graphik Eye QS, que realça una harmònica combinació de colors.

Adela Cabré
Adela Cabré.

Carrillo Decoració

Geometric és l'espai dissenyat per les germanes Carrillo i es divideix en 3 zones diferenciades (banyo/dormitori/saló-kitchenette-estudi). Gràcies a Homeworks QS, el color i la llum s'incorporen com a element clau a l'hora de determinar cada espai i suggerir la seva atmosfera, a més de connectar-los entre si d'una forma fluïda i dinàmica. A més, el nou teclat Dynamic Keypad, amb els seus fons configurables, combina elegantment amb l'acabat de les parets".

Gràcies a la il·luminació, sempre indirecta a fi de generar la calidesa adequada, i als canvis de color, textures i materials emprats en els diferents elements existents, s'aconsegueix crear la sensació d'estar en 3 atmosferes ocupant un mateix espai.

Carrillo Decoració
Carrillo Decoració.

Restaurant Rock & Ford by Pepe Leal

El projecte parteix de la base de la presentació d'un nou modelo ‘ressò’ de cotxe de la marca Ford, els principals valors de la qual són la connectivitat tecnològica i l'accessibilitat espacial. En sintonia amb aquesta filosofia, el restaurant creat per Pepe Leal és un espai obert al món en el qual es fusiona el reciclatge amb l'ecologia. L'ús d'Homeworks QS juga també un paper clau en qualsevol espai que vulgui ser eficient des del punt de vist del consum energètic i respectuós amb el medi ambient.

Restaurant Rock & Ford by Pepe Leal
Restaurant Rock & Ford by Pepe Leal.
La tecnologia Lutron va més enllà de la gestió de la llum i les cortines, afegint el control de la temperatura i audiovisuals, proporcionant prestacions més potents

Rosa Urbà-Gabriela Pfingsten

Urbà-Pfingsten s'han decidit per un espai sempre complicat i, sovint, injuriat, l'hall i el passadís. Per aquestes interioristas, la importància radica en el fet de ser la targeta de visita de qualsevol casa. En aquest espai s'ha realitzat un profund exercici de color i volum de textures diferents, que es potencia amb una regulació adequada de la llum. Així mateix la llum artificial es posa al servei de la creació de l'atmosfera més adequada a cada moment en una zona destinada a l'espera, el relax o la lectura.

Rosa Urbà-Gabriela Pfingsten
Rosa Urbà-Gabriela Pfingsten.

Funcionalitat, estalvi energètic i estètica

Una vegada més, la tecnologia Lutron, amb el seu producte estavella HomeWorks QS, va més enllà de la gestió de la llum i les cortines, afegint el control de la temperatura i audiovisuals, proporcionant prestacions més potents als usuaris i als instal·ladors.

Al costat de la funcionalitat i l'estalvi energètic, HomeWorks QS manté un alt nivell estètic amb l'ús de nous teclats encastats, com el teclat tàctil Dynamic Keypad i el teclat Slim Architectural. El Dynamic Keypad permet una gestió senzilla i intuïtiva de la il·luminació, cortines, equips audiovisuals i d'aire condicionat a diverses habitacions o en una única ubicació en la llar.

Pedro Polo, responsable de Residencial a Espanya i Portugal de Lutron, comenta que “estem compromesos a generar productes innovadors que ofereixin als nostres clients les millors solucions amb eficiència energètica per a la gestió integral de la llar. Amb la incorporació d'HomeWorks QS estem proporcionant als usuaris major eficiència energètica i una gestió més flexible per a les escenes de la llar”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAPiscinaSpainAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis