Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BCD impulsa un club de empresas para exportar la marca Barcelona vinculada al diseño

BCD impulsa un club d'empreses per exportar la marca Barcelona vinculada al disseny

07/05/2012

7 de maig de 2012

BCD Barcelona Centro de Disseny llança el Club d'empreses BCD amb l'objectiu de donar servei a les empreses i augmentar la seva competitivitat mitjançant una atenció personalitzada i uns serveis a mesura de les necessitats actuals.
Els membres del club, que en aquesta fase de llançament ja supera les 100 empreses, gaudeixen de nombroses prestacions i avantatges relacionats amb el creixement empresarial, l'emprendimiento creatiu, la promoció i la internacionalització amb l'objectiu d'ajudar-los a crear oportunitats de negoci.
Segons Isabel Roig, directora general de BCD, el club neix arran de la “necessitat que tenen moltes empreses de comptar amb assessorament, visibilitat i accions de suport que els ajudin a fer networking, a ampliar les seves competències, a exportar els seus productes i serveis en mercats estratègics i, sobretot, a crear oportunitats de negoci".
Imagen
En aquest sentit, aquesta nova plataforma empresarial ofereix prestacions i activitats tals com a assessorament i consultoria en diverses temàtiques relacionades amb l'empresa, el disseny i la innovació; informació sobre línies de finançament, protecció del disseny, recerca de perfils professionals i gestió del disseny; promoció en diverses plataformes o comunitats virtuals; càpsules de coneixement; descomptes en activitats com la BCN Design Week, o activitats de networking, entre uns altres, un ampli ventall de serveis destinats a potenciar el creixement empresarial.
Entre els més de 100 membres que ja formen part del Club trobem empreses de diversos sectors, tals com a mobiliari, il·luminació, comunicació, tecnologia, llar, consultoria, comerç o tèxtil, entre les quals destaquen els membres d'honor –La Caixa, Roca, Santa & Col·le, HP, Contenur i FIATC –, i altres empreses com Figueras International Seating, Muji, Teixidors, Oblong, Exipple o RS Barcelona, i nombroses empreses de serveis de disseny, com a molt, D.O. Barcelona o Smart Design, entre uns altres

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis