Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rockwool, contra la contaminación acústica

Rockwool, contra la contaminació acústica

27/04/2012

27 d'abril de 2012

En els últims anys, el soroll s'ha convertit en un dels principals problemes ambientals de la societat, especialment per a aquells que viuen en grans ciutats o conviuen en ambients sorollosos com prop de carreteres, aeroports, llocs d'oci nocturn o zones d'obres. Aquest pot causar greus problemes de salut, per la qual cosa és important conscienciar a ciutadans i institucions per poder combatre-ho.

El 25 d'abril es va celebrar el Dia Internacional de conscienciació sobre el Soroll, instaurat des de fa més de 15 anys a nivell mundial i que el seu objectiu és promoure a nivell internacional la cura de l'ambient acústic, la conservació de l'audició i la conscienciació sobre les molèsties i danys que genera el soroll.

L'empresa Rockwool, referent en solucions constructives amb llana de roca, lluita per mantenir un confort òptim de tots els llocs, tant a l'interior com en l'exterior dels edificis. A través de les seves divisions de Rockfon, especialitzada en sostres acústics, o RockDelta, barreres acústiques per a exterior d'habitatges, treballa per crear productes eficients en el marc del condicionament acústic, que permetin bloquejar el soroll, provingui d'on provingui.

La construcció, els materials i el disseny, són elements a tenir en compte per evitar el problema del soroll en els habitatges. La llana de roca és un material fabricat a partir de roca volcànica que compta amb unes excel·lents característiques tècniques d'aïllament i condicionador acústic, a més de tèrmic (tant per a fred com a calor) i de protecció contra el foc.

La llana de roca volcànica que produeix l'empresa Rockwool permet aconseguir una reducció del nivell sonor de fins a 60/70 dB, gràcies a la seva estructura oberta i multidireccional, que frena el moviment de les partícules d'aire, impedint la transmissió de sorolls aeris, dels sorolls d'impacte i de les vibracions pròpies dels edificis.

El Grup Rockwool disposa d'una àmplia gamma de productes i solucions per reduir la contaminació acústica
El Grup Rockwool disposa d'una àmplia gamma de productes i solucions per reduir la contaminació acústica.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis