Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Confort Conectado – Domótica para los Sentidos
Dornbracht, Gira i Revox, junts en la imm Cologne 2012

Confort Connectat – Domòtica per als Sentits

Redacció Interempresas23/03/2012

23 de març de 2012

Sota el títol ‘Confort Connectat – Domòtica per als Sentits’, els socis del projecte Dornbracht, Gira i Revox, van acudir a la imm Cologne 2012 per mostrar els beneficis dels vincles d'integració entre diferents tecnologies de la construcció. El punt destacat de la presentació conjunta va ser una dutxa de benestar multifuncional. La tecnologia de control intel·ligent interrelaciona seqüències individuals d'aigua, llum i so. L'experiència de benestar del futur promet ser un viatge dels sentits per a cos, ment i ànima.

En la vida quotidiana, relaxar-se i donar regna solta a l'ànima resulta ser un autèntic luxe. Aquells que no poden esperar al proper viatge de vacances poden sortir a buscar les ofertes de benestar més properes. L'efecte, no obstant això, generalment dura poc. Com tothom sap, l'estrès i el ritme agitat de la vida diària tornen sempre aviat.

Projecto ‘Confort Connectat – Domòtica per als Sentits’, presentat en la imm Cologne 2012
Projecto ‘Confort Connectat – Domòtica per als Sentits’, presentat en la imm Cologne 2012.

Com a mostra la cooperació entri Gira, Revox i Dornbracht, la relaxació dels sentits no té per què ser una rara extravagancia. Sota el títol ‘Confort Connectat– Domòtica per als Sentits’, els proveïdors de solucions de tecnologia per a edificis intel·ligents, de complexos sistemes d'àudio i d'aixeteries de disseny per a banys i cuines d'alta qualitat han presentat una composició de tecnologia conjunta per promoure una experiència de confort diari.

Com a part d'una instal·lació per a sala d'estar i bany, els socis del projecte van oferir als visitants de la imm Colònia una demostració de les possibilitats d'integració de les noves tecnologies. Juntament amb la tecnologia de llum i so, la instal·lació també automatitza i controla per xarxa tot el subministrament d'aigua de l'espai de l'habitatge en exposició.

En l'àmbit residencial, Revox ofereix una gran experiència de so amb el seu sistema d'àudio d'alta gamma. Integrat en l'exposició hi havia un Sistema Revox Multiroom amb capacitat de reproducció de so en un màxim de 32 habitacions. El sensor de contacte de Gira ‘Tastsensor 3’ es podia utilitzar per activar seqüències de llum segons les situacions i estats d'ànim de cadascun/a, i al costat de l'eTool de Dornbracht, oferia dues opcions per al control de les coreografies en aquesta presentació conjunta.

Amb Ambiance Tuning Technique, Dornbracht ha creat el marc d'una nova forma d'experimentar la dutxa
Amb Ambiance Tuning Technique, Dornbracht ha creat el marc d'una nova forma d'experimentar la dutxa.
Juntament amb la tecnologia de llum i so, la instal·lació també automatitza i controla per xarxa tot el subministrament d'aigua de l'espai de l'habitatge

Protagonisme del bany

Un punt culminant de l'exposició i de la cooperació entre Dornbracht, Gira i Revox es trobava en el bany. Aquí, una dutxa multifuncional combinava el potencial de les tres marques alhora que garanteixen una gran experiència a la dutxa. El que la feia especial eren els controls d'aigua, música i llum que convergien en un disseny minimalista i que poden ser adaptats a les preferències i necessitats individuals dels usuaris.

Amb Ambiance Tuning Technique, Dornbracht ha creat el marc d'una nova forma d'experimentar la dutxa. Els elements del sistema es poden combinar de diverses maneres, la qual cosa permet la planificació individual i la configuració de les aplicacions de la dutxa. No importa si es tracta d'una dutxa tropical que cau de la cortina de pluja JustRain, o una àmplia cascada d'aigua que surt de la canella de la Watersheet o una neteja del cos suau i envolupant gràcies a la Waterbar – totes les funcions importants es poden activar utilitzant el panell d'operacions eTool. Coreografies programables de diferents quantitats d'aigua, intensitats, temperatures i sortides, permeten la creació de grans moments de benestar en combinació amb seqüències de llum de colors intensos i ambients musicals. Depenent de l'estat d'ànim i la constitució física, l'usuari/a pot triar entre seqüències estimulants i energizantes al matí, composicions relaxants i equilibrantes per després del treball o un programa integral per a la cura del cos en les estones lliures. Això també està garantit pels components d'àudio de Revox, que són invisibles en estar integrats darrere de la paret de la dutxa.

Aquesta solució permet activar seqüències de llum segons les situacions i estats d'ànim de cadascun
Aquesta solució permet activar seqüències de llum segons les situacions i estats d'ànim de cadascun.

El disseny d'aquesta dutxa innovadora és intencionadament mínimal, amb el propòsit de permetre que l'estat d'ànim de l'atmosfera de l'espai i el factor de l'experiència sensual durant el seu ús, es desenvolupin tan intensament com sigui possible. La connexió amb el Gira HomeServer 3 permet que les coreografies s'estenguin per tot l'ambient de la instal·lació. Aquest recull tota la informació i les dades i envia ordres de control. Els usuaris poden accedir a l'Home Server a través de l'iPhone o l'iPad.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)AsefaveMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis