Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Edificio de clase energética "A" con Etics de Knauf Insulation

Edifici de classe energètica "A" amb Etics de Knauf Insulation

27/02/2012

27 de febrer de 2012

Al carrer Maese Farfán, a Sevilla, s'ha construït un edifici d'habitatges que ha estat dissenyat per obtenir la qualificació d'Eficiència Energètica “A”. L'Estudi d'Arquitectura Terracota a Sevilla ha estat el responsable del disseny d'aquest projecte que han desenvolupat els arquitectes sevillans José Martínez Barea i Paula Foronda Hernández.

Segons recull la memòria d'aquest projecte, el principal objectiu ha estat des del seu començament, aconseguir una construcció i unes instal·lacions que contribuïssin a un ús eficient de l'energia, mantenint el major confort possible per als usuaris. La reducció en el consum d'energia implicava al seu torn, la reducció d'emissions de CO2 a l'atmosfera, una qüestió primordial per obtenir la classe “A”.

Edifici al carrer Maese Farfán, a Sevilla
Edifici al carrer Maese Farfán, a Sevilla.
Per aconseguir aquests objectius s'ha atorgat una gran importància al disseny de l'envolupant de l'edifici, ja que és la part que ho protegeix de l'ambient exterior i per tant, afavoreix l'estalvi energètic, mantenint l'interior aïllat de les diferències de temperatura i del soroll.

En la construcció d'aquest edifici a Sevilla es va optar per instal·lar un sistema Etics amb Llana Mineral per protegir tota l'envolupant i eliminar els possibles ponts tèrmics lineals en els fronts de forjats, pilars, bigues etc.

Per dur a terme el sistema d'aïllament planificat i complir amb la normativa vigent es van triar els panells Panell Etics FKD-S-C1 (PTP–S–035) de Knauf Insulation, panells compactes de Llana Mineral amb altes prestacions tèrmiques i imprimación a una cara.

Aquests panells estan concebuts per millorar les prestacions termoacústicas i la protecció contra incendis (Euroclase A1) en sistemes Etics.

El seu baix coeficient de conductivitat tèrmica, λD= 0,036 W/m.K ho convirte en “la millor solució per a projectes que busquen una alta eficiència energètica”, com era el cas dels habitatges de Maese Farfán.

La instal·lació d'aquests panells ha proporcionat a l'edifici de Sevilla, a més d'aïllament tèrmic, una important millora en la protecció acústica, contra el foc i el màxim nivell de transpirabilidad i permeabilitat al vapor d'aigua, evitant d'aquesta manera el risc de condensacions i d'humitat en la façana. La selecció dels sistemes més eficients i el correcte desenvolupament de la construcció contribueixen a aconseguir una Qualificació d'Eficiència Energètica “A”.

Així, una vegada més, els productes de Knauf Insulation són triats per desenvolupar projectes sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAPiscinaSpainAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis