Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Las oportunidades de inversión en Brasil durante el periodo 2011-2015

Les oportunitats d'inversió a Brasil durant el període 2011-2015

13/09/2011

13 de setembre

Continguts Econòmics Verticals, a través de les seves publicacions especialitzades ‘Comprats de les Infraestructures i la Construcció’ i ‘Mercats de les Energies i el Medi ambient’, és conscient de la importància que té per als diferents sectors empresarials l'externalización dels seus projectes.

Amb la finalitat de debatre les oportunitats d'inversió que ofereix Brasil, i col·laborar així amb les institucions brasileres per trobar les millors empreses que escometin els múltiples projectes que s'obren en aquest país, Continguts Econòmics Verticals promou aquest mes de setembre una trobada empresarial al més alt nivell sobre ‘Les oportunitats d'inversió a Brasil 2011-2015’.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és obtenir oportunitats de negoci per a les empreses espanyoles i brasileres en aquest fòrum empresarial, on es donaran cita els organismes i empreses dels dos països en sectors amb interessos i possibilitats d'inversió en diferents camps: Sector de l'Energia, l'Habitatge, el Transport i el Finançament, així com totes les infraestructures relacionades amb els dos grans esdeveniments esportius mundials que Brasil acollirà en els propers anys (Mundial de Futbol 2014 i JJOO 2016). Tot això amb la finalitat de fomentar les relacions entre aquestes empreses i institucions, i promoure el negoci.

El fòrum tindrà un format de ‘work shop’ (taules individuals), buscant amb això una major i més directa interlocució, i facilitant un format més rendible per a les empreses i els seus representants.

La conclusió de la jornada serà un debat entre tots els actors del clúster que serveixi com a instrument activador de presa de decisions relacionades amb els diversos sectors.

L'organització confia que la trobada resulti especialment útil per a empreses dels sectors a tractar en els ‘work shop’: experts d'administracions públiques, mitjana i gran empresa, directius de primer nivell i els seus departaments d'exportacions, departaments internacionals, relacions institucionals i comercials, associacions sectorials, etc.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAPiscinaSpainConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveRebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis