Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Recomendaciones para elegir un grupo electrógeno
Himoinsa destaca el tauler de control com a part primordial en aquest tipus d'equips

Recomanacions per escollir un grup electrogen

Himoinsa14/04/2011

14 abril 2011

A l'hora de decidir quin grup electrogen adquirir sempre es dóna més protagonisme al alternador i el motor, subestimant de vegades una altra de les parts primordials del generador: el panell de control. Independentment de l'aplicació, el binomi motor-alternador no és capaç de rendir i satisfer els requeriments del client sense un control total, eficaç i fiable. Himoinsa , empresa especialitzada en la fabricació de grups electrògens, ofereix en aquest reportatge algunes recomanacions a l'hora de triar un grup electrogen, prestant especial atenció als panells de control.

Un panell de control ofereix solucions a diferents nivells depenent de les necessitats de cada client. Els primers nivells són els bàsics i el panell de control s'encarrega de gestionar i controlar la seguretat del motor, assegurant la vida d'aquest en qualsevol problema de temperatura d'aigua de refrigeració i pressió d'oli. També s'encarrega d'accionar els comandaments d'arrencada i parada i de comprovar que les lectures del motor siguin correctes. El segon nivell gestiona el control dels aspectes elèctrics: la freqüència, la tensió i el corrent. Un cop cobertes les necessitats bàsiques, el panell de control pot incorporar aplicacions per a controls addicionals que proporcionin l'anàlisi de qualitat elèctrica, estadístiques de consum de combustible, possibilitats de control remot i supervisió, entre altres.

Centrals de Himoinsa
Centrals de Himoinsa.
Sense un sistema de control adequat és impossible obtenir una optimització dels recursos i un resultat satisfactoris

Himoinsa recomana prestar atenció a dues característiques claus dels panells de control a l'hora de comprar un grup electrogen, la expandibilidad i la flexibilitat.

La expandibilidad

La expansibilitat permet, amb un mateix sistema, cobrir tant les exigències mínimes de control de seguretat com també la integració del grup electrogen en sofisticats sistemes de building management systems, comunicació remota o control de qualsevol altra variable de l'entorn.

Quadre de pissarra obert
Quadre de pissarra obert.

La importància de comptar amb un programari de gestió flexible

A més, un altre aspecte important és la flexibilitat del programari de gestió per tenir en compte totes les variables de camp que són difícil de controlar. Un panell de control ha de ser capaç d'incloure la programació de llindars i nivells d'alarma de manera que sigui possible la gestió del producte davant de qualsevol imprevist, garantint la funcionalitat del grup electrogen. Els sorolls en les línies de control, tensions inestables o micro-interrupcions de xarxa poden ser discriminats, aïllats i gestionats amb mesures independents per a cada incidència.

Per això, encara que el motor i l'alternador són parts primordials d'un grup electrogen, Himoinsa recomana prestar especial atenció al sistema de control i la selecció de cada un dels seus components que el grup electrogen incorpora. Sense el sistema de control adequat no és possible obtenir l'optimització dels recursos i un resultat satisfactori.

Sobre Himoinsa

Fundada el 1982, Himoinsa, situada a San Javier, Múrcia, és una multinacional especialitzada en la fabricació i comercialització de sistemes de generació d'energia "capaços de satisfer qualsevol de les necessitats d'aquells que necessiten d'un subministrament energètic continu, net, eficient i garantit ". En l'actualitat, Himoinsa està present en més de 100 països repartits pels cinc continents.

Himoinsa disposa del sistema CE * 7 que gaudeix d'una plataforma CAN-BUS que permet expandir el sistema fins a 14 mòduls, aquests mòduls poden desenvolupar funcions diferents i independents, funcionalitats complementàries del controlador principal o poden connectar cap a l'exterior: LAN, TCP / IP , Modbus, GPRS, Satèl·lit. Es podria tenir totes aquestes connexions actives simultàniament, oferint múltiples possibilitats del sistema.

Per a més informació: www.himoinsa.com .

Empreses o entitats relacionades

Himoinsa, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis