Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La construcción del nuevo Centro de Congresos de Córdoba recibe una ayuda de 18 millones de euros

La construcció del nou Centre de Congressos de Còrdova rep un ajut de 18 milions d'euros

01/03/2011

1 març 2011

El Consell de Govern de la Junta d'Andalusia ha aprovat un ajut de 18 milions d'euros per a la construcció del nou Centre de Congressos de Còrdova, a la zona de Miraflores. L'aportació pública, que suposa el 31,16% del pressupost total d'execució (57.750.000), es concretarà a través de la propera signatura d'un conveni entre la Conselleria de Turisme, Comerç i Esport il'Ajuntament cordovès.

El projecte, les obres s'iniciaran aquest any amb un termini de 36 mesos, pretén impulsar l'oferta congressual de la ciutat i reforçar la seva competitivitat en el segment de turisme de negocis i reunions, aprofitant la seva ubicació estratègica en el centre de la comunitat autònoma.

El nou edifici, dissenyat per l'estudi d'arquitectura OMA, l'holandès Rem Koolhaas, constarà de set plantes i dos soterranis. El recinte disposarà de tres salons plenaris, amb un aforament aproximat per a 2.000, 750 i 560 assistents. També estan previstes zones polivalents, sales de reunions, cabines de traducció, locals tècnics, àrea de restauració i magatzems, entre d'altres dotacions.

El suport de la Junta a la construcció de palaus de congressos s'articula a través de convenis amb les entitats locals. A més del suport financer a la modernització i ampliació de les infraestructures, el Govern autonòmic promou mesures de promoció, ordenació de l'oferta, recerca de negoci i consolidació d'aquells aspectes que marquen la qualitat i l'atractiu dels esdeveniments.

El turisme de congressos té un caràcter estratègic per a la destinació andalús, ja que contribueix a la diversificació de l'oferta, aporta un elevat grau de sinergia amb altres activitats, té un paper important en la fidelització i és el que genera major rendibilitat i més despesa diari per turista (186,96 euros enfront de la mitjana general de 59,81 euros). A més, té un efecte desestacionalitzador perquè mou el seu principal volum de negoci en períodes de baixa intensitat turística.

Actualment, Andalusia és la tercera comunitat en aquesta tipologia turística, per darrere de Madrid i Catalunya. L'oferta andalusa està composta per 365 establiments entre palaus, sales d'hotel i altres recintes, que sumen 377.000 places. El 2009, la destinació rebre 1,46 milions de viatgers de reunions i congressos (6,6% del total), amb uns ingressos generats de 733 milions d'euros.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis