Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mercadona impulsa la marca blanca y hace que sus proveedores inviertan 2.600 millones en 10 años

Mercadona impulsa la marca blanca i fa que els seus proveïdors inverteixin 2.600 milions en 10 anys

14/02/2011

14 febrer 2011

La cadena Mercadona ha contribuït a dinamitzar la indústria agroalimentària. Per tenir una idea, les empreses que fabriquen per aquesta ensenya comercial, a les que anomena interproveïdors, han invertit més de 2.600 milions d'euros en la millora de les seves infraestructures, durant els últims 10 anys. En l'actualitat, Mercadona treballa amb 103 fabricants que produeixen les seves marques Hacendado, Bosque Verd'i Deliplus.Las inversions s'han dedicat a la millora de les plantes però també l'augment de la producció fora del canal domèstic, segons fonts del grup valencià, que no ha separat les partides dels seus fabricants per países.Según un estudi realitzat per l'Institut Cerdà, el 91% dels proveïdors de Mercadona van realitzar millores en les seves plantes, durant l'any 2009, a espera de les dades del passat exercici que es faran públics durant el mes de marzo.Casi la totalitat dels seus interproveïdors (101) produeixen els productes d'aquesta ensenya comercial. D'altra banda, la cadena disposa d'un proveïdor logístic i un altre tecnològic.

Així doncs, el grup valencià s'ha consolidat com un dels principals difusors de la marca del distribuïdor al país, a través de les seves marques pròpies, tot i les crítiques dels fabricants. La innovació constitueix una de les claus del negoci de Mercadona, en diverses àrees: producció de productes i processos de fabricació. Així es desprèn de l'informe de l'Institut Cerdà, ja que la inversió anual en innovació dels seus interproveïdors va ser de 268 milions d'euros durant l'exercici 2009. L'estudi destaca, per tant, que durant el període 2005-2009, l'increment anual de la inversió en R + D es va situar en el 57%. Durant aquests anys, bona part dels recursos en innovació es van dedicar no només a la fabricació de nous productes, sinó també a la reducció de despeses, per així produir el mateix però a menor preu per tal de mantenir, i fins i tot reduir, preus. Per exemple, fer més fàcil l'emmagatzematge d'ampolles i envasos o substituir els de vidre pels de plástico.En conseqüència, el grup valencià i la seva indústria auxiliar estalviar 1.500 milions d'euros durant l'exercici 2009. Una estratègia que es va perllongar durant l'any passat, davant la caiguda de la demanda i la virulència de la crisi.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis