Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Battenfeld-Cincinnati atrae a más de 600 visitantes en su fábrica de Kempen

Battenfeld-Cincinnati atrau més de 600 visitants a la seva fàbrica de Kempen

20/12/2010
Clients i col·laboradors van visitar durant dos dies les instal·lacions de Battenfeld-Cincinnati en Kempen
Clients i col·laboradors van visitar durant dos dies les instal·lacions de Battenfeld-Cincinnati en Kempen.

20 desembre 2010

La companyia Battenfeld-Cincinnati, situada en Bad Oeynhausen (nord-oest d'Alemanya) i Viena (Àustria), va presentar durant la Fira K i, al seu torn, en la seva jornada de portes obertes en Kempen les seves tres línies d'extrusió en marxa: per a perfils, tubs i pel·lícula.

En Kempen (nord-oest d'Alemanya), la divisió d'envàs i embalatge presentar una línia d'extrusió de pel lícula de tres capes de PET, equipada amb una extrusora BC 1-90-34 D-PWE 140 especial per a la extrusió directa d'escates de PET sense preassecatge. Amb una capacitat de producció de 600 kg / h es va processar r-PET, amb una humitat a l'entrada de més de 1.000 ppm, per a la capa intermèdia de la pel·lícula. La pel·lícula de PET, gràcies a l'ús de material verge per a les dues capes externes, i que va ser coextruïda a una velocitat de 100 kg / h, es pot utilitzar en qualsevol aplicació de la indústria alimentària.

La divisió d'infraestructures va exposar una línia per a tub de PO de tres capes amb composició variable per a un rang de diàmetres de 125 a 250 mm amb una capacitat de producció fins 1.200 kg / h.

La divisió de construcció va mostrar una línia d'extrusió de doble via-TwinEX-per a la fabricació de perfils principals de finestres de PVC, amb un rendiment de 420 kg / h. Gràcies a una unitat de processament amb longitud de 34 D els quatre models d'extrusores amb doble cargol paral·lel i contrarrotants convencen per un elevat rendiment d'entre 100 i 1.000 kg / h.

Jürgen Arnold, CEO d'Battenfeld-Cincinnati, es va mostrar satisfet davant l'interès que va despertar la signatura en la K i la jornada de portes obertes: "600 visitants en la nostra jornada de portes obertes i el doble de reunions concretes amb clients a la K és , senzillament, un èxit total. L'entrada de comandes durant la K va estar molt per sobre de les nostres expectatives i vam poder començar nombrosos projectes nous ".

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis