Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sima crece en el exterior

Avenc creix a l'exterior

04/11/2010

4 novembre 2010

Avenc, SA ., l'empresa espanyola experta en el mercat de la maquinària lleugera per a construcció, destina al mercat d'exportacions el 50% de les seves vendes. El Departament Comercial de la companyia s'ha anat completant amb un nou equip de personal de destinació que ajuda a que les relacions amb els països de l'Àfrica negra, o de l'Àsia Central resultin cada vegada més estratègiques i interessants.

Que el creixement ha de venir en èpoques com aquesta de l'estranger no és res de nou. La novetat és més aviat l'amplitud de mires amb què algunes empreses espanyoles aborden el creixement i l'expansió del seu negoci. Així, en el cas de Sima, es treballa en dues zones noves de mercat. En primer lloc l'Àfrica subsahariana que s'està gestionant d'una banda la zona Occidental, normalment francòfona, que comprèn països com el Senegal, Camerun, Costa d'Ivori, Guinea Equatorial, Mali o Angola, i d'altra banda la zona Sud i Oriental, tradicionalment anglòfona en la seva majoria, que comprendria Sud-àfrica, Namíbia, Zimbabwe, Botswana, Kenya, Moçambic i el Sudan.

En segon lloc destaca la zona d'Àsia Central que comprèn països com Kazakhstan, Uzbekistan, Azerbaidjan i Iran, principalment. Es tracta de països rics en matèries primeres i que compten actualment amb una gran capacitat d'inversió. Moltes infraestructures i projectes d'obra civil depenien molt dels EUA i, si bé ara el seu desenvolupament s'ha alentit, encara es tracta de països interessants.

Aquesta expansió del Departament Comercial cap a mercats de l'Àsia Central neix arran de l'èxit aconseguit en el mercat rus i la seva influència sobre aquesta zona. A Rússia Avenc compta amb una xarxa de distribuïdors ubicats a Moscou i Sant Petersburg que donen cobertura nacional a través de les seves pròpies xarxes internes. Els distribuïdors de Sima abasten canals diversos com són la revenda, el lloguer i la venda a l'usuari final. Cal ressaltar que Rússia és actualment el país líder en exportació de Sima que, amb una quota del 20%, ha aconseguit facturar gairebé 2,5 milions d'euros l'any passat.

La presència de Avenc a Rússia s'està reforçant a través de la seva participació en fires, com la moscovita fira de construcció i maquinària CTT Moscow 2010 a la qual Sima va des de l'edició del 2008, i on es donen cita un important nombre de visitants no només d'aquest país sinó també de moltes de les repúbliques de l'antiga URSS. Allà el passat mes de juny Avenc va exposar amb èxit la seva àmplia gamma de productes.

Empreses o entitats relacionades

Sociedad Industrial de Maquinaria Andaluza, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Asefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis