Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Llega a España el aislamiento para térmicas-industriales de Knauf Insulation
Després de l'èxit en el mercat nord-americà i en altres països europeus

Arriba a Espanya l'aïllament per tèrmiques-industrials de Knauf Insulation

Font: Knauf Insulation21/10/2010

21 octubre 2010

L'empresa alemanya Knauf Insulation introdueix per primera vegada en el mercat espanyol els productes d'aïllament per a instal·lacions tèrmiques-industrials, recolzant-se en la seva llarga experiència en altres països, com Estats Units, Regne Unit, Alemanya, Països Baixos o Itàlia. Gràcies als coneixements tècnics centrats en millorar l'eficiència de les instal lacions reduint la despesa energètica, Knauf Insulation ofereix una àmplia varietat de solucions destinades a les més importants plantes petroquímiques, de generació o transformació d'energia i per a les petites instal·lacions que necessiten manipular gasos o líquids a altes o baixes temperatures.
Knauf Insulation ofereix una àmplia varietat de solucions destinades a plantes petroquímiques, de generació o transformació d'energia...
Knauf Insulation ofereix una àmplia varietat de solucions destinades a plantes petroquímiques, de generació o transformació d'energia.

A part de reduir la despesa energètica, procurant un estalvi amb el mateix nivell de producció i amb la conseqüent reducció d'emissions de CO 2, els beneficis d'un bon aïllament es reflecteixen també en un millor control de les temperatures dels processos productius, baixant els nivells de contaminació acústica presents en els ambients de treball.

Val a dir que alguns dels productes aïllants de Knauf Insulation per a la indústria també tenen certificacions específiques per al sector naval, pel que poden ser aplicats en instal·lacions realitzades en aquest sector, oferint les màximes prestacions. A més, la multinacional ofereix solucions amb una àmplia gamma de productes a mida, sent els següents els productes més destacats:

Mantes Armades WM 620 i WM 660. Són mantes armades aïllants de llana mineral, revestides per una malla d'acer galvanitzat cosida amb fil d'acer galvanitzat. Les mantes armades aïllants de llana mineral estan indicades per a l'aïllament tèrmic, acústic i contra el foc en tots els àmbits industrials com calderes, intercanviadors, conductes i dipòsits d'emmagatzematge en petroquímiques, centrals elèctriques i centrals d'incineració de residus. Així mateix, poden emprar per a la prevenció d'incendis a la construcció de parets i sostres i com revestiment de conductes de ventilació. Aquests productes disposen de la certificació Marine, específica per a ser instal·lats a aplicacions del sector naval.

Panells d'alta temperatura HTB 620, HTB 660 i HTB 690. Són panells de llana mineral aglomerada amb resines, incombustible, imputrescible, dimensionalment estable i inalterable en el temps, resistent a altes temperatures, per a ús industrial. Indicats per a l'aïllament tèrmic i acústic en la indústria, com màquines, tancs, calderes i dipòsits, instal·lacions d'aspiració, construccions amb elevada càrrega tèrmica, instal·lacions d'assecatge, construccions de forns i altres processos industrials. Són aplicables amb temperatures elevades. El panell HTB 660 disposa de la certificació Marine, per a la seva instal lació en aplicacions del sector naval.

Manta Feltre Alumini FM D70 CB AluR. Una manta de llana mineral reforçada amb una membrana d'alumini en una de les cares, incombustible, resistent a altes temperatures, repelent a l'aigua, resistent a l'envelliment ia la descomposició, produïda sense addició d'olis de silicona. Aquest producte està indicat per a l'aïllament tèrmic-acústic i protecció contra el foc d'aplicacions no sotmeses a càrrega, com canals de ventilació, canonades industrials, conductes, calderes, intercanviadors de calor, dipòsits d'emmagatzematge en petroquímiques, centrals elèctriques, d'incineració de residus i en la construcció naval.

Esborra LW. És llana mineral a granel per calorifugat per farciment, aplicable en la indústria com esquerdes i juntes difícilment accessibles, aïllament de turbines, tancs, forns, escalfadors, canonades d'alta temperatura o ejectors de vapor. La seva fàcil manipulació, gràcies al seu condicionament adaptat a l'aplicació específica, la fan ideal per a aplicacions en espais confinats. És resistent a temperatures molt elevades.

La marca alemanya ofereix solucions amb una àmplia gamma de productes a mida pensades per a les instal·lacions tèrmiques-industrials...
La marca alemanya ofereix solucions amb una àmplia gamma de productes a mida pensades per a les instal·lacions tèrmiques-industrials.

Casos d'èxit

Totes aquestes solucions de llana mineral han demostrat un alt rendiment. Un exemple d'això ha estat la instal lació en importants obres industrials de referència a Europa com són:

  • Incineradora de residus en Rossendaal, Holanda (20.000 m 2).
  • Central tèrmica a Bernburg, Alemanya (25.000 m 2).
  • Diverses centrals elèctriques a Itàlia: Roma, Siracusa, Mantova i Pavia (200.000 m 2).

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis