Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ACI y Lutron organizan la jornada ‘Alumbrado: eficiencia y gestión. Nuevas tendencias’

ACI i Lutron organitzen la jornada 'Enllumenat: eficiència i gestió. Noves tendències '

28/07/2010

28 juliol 2010

L'Associació de Consultors d'Instal lació (ACI) ha organitzat juntament amb Lutron , companyia especialitzada en solucions de control de llum i soci protector de ACI, la primera jornada tècnica dirigida als professionals del sector. Sota el títol 'Enllumenat: eficiència i gestió. Noves tendències 'la jornada es va celebrar a l'Hotel 1898 de Barcelona i va comptar amb una cinquantena d'assistents.

Lluís Duart, president d'ACI va agrair la presència dels ponents en aquesta jornada sobre l'eficiència i la gestió de la llum. A continuació va ser el torn de Lluís Ferrero, president de Tecnicat, que va parlar de l'enllumenat i la sostenibilitat. Per la seva banda, Susana Josa, directora de Lutron per al Sud d'Europa va exposar les tendències normatives i la certificació energètica LEED i casos pràctics duts a terme per la companyia.

Lluís Duart, Susana Josa i Lluís Ferrero, durant la jornada
Lluís Duart, Susana Josa i Lluís Ferrero, durant la jornada.

Tal com va explicar Susana Josa, l'eficiència energètica juga actualment un paper clau i en aquesta línia, els sistemes de control de llum contribueixen a una òptima gestió de la il luminació en edificis. I els sistemes que ofereix Lutron optimitzen l'ús de llum natural i artificial, amb la màxima eficiència i estalviant energia i costos d'electricitat en edificis comercials. Estalvis que poden arribar al 60% de cost en il luminació.

Com a exemple de cas d'èxit, la directora del Sud d'Europa de Lutron habló de l'edifici del New York Times, un projecte que compta amb Quantum, un sistema de control centralitzat per a la gestió total de la llum en edificis comercials que permet estalvis fins al 72% en energia.

D'altra banda, com va indicar Susana Josa, diversos estudis han posat de manifest que les solucions de control de llum no només estalvien energia sinó que també contribueixen a l'increment de la productivitat dels empleats. Si els usuaris d'un espai tenen control personal sobre la llum en aquest espai, ajustar la llum a la seva preferència personal, augmentarà el seu confort visual, etc. I és que a més, les solucions de Lutron permeten moure automàticament les cortines tenint en compte la quantitat de llum diürna disponible, la posició del sol, etc.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAAsefaveRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis