Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BASF Construction Chemicals entrega los XII Premios BASF a alumnos de la ETSECCP de Barcelona
Una setmana més tard es van lliurar els VII Premis BASF a València

BASF Construction Chemicals lliurament dels XII Premis BASF a alumnes de la ETSECCP de Barcelona

David Pou17/05/2010

10 maig 2010

En un ambient festiu el passat 28 d'abril BASF Construction Chemicals lliurar en el marc de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona, a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), els seus XII Premis BASF. Amb aquests guardons, la companyia premia els millors treballs i projectes d'obra civil realitzats per estudiants universitaris de l'Escola en diverses assignatures, amb l'objectiu d'estrènyer els vincles entre el món empresarial i l'acadèmic i de reconèixer el talent i la iniciativa d'els alumnes a aplicar els coneixements apresos.

Els premis, que es convoquen entre els alumnes dels últims cursos d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de les escoles de Madrid, Barcelona, Granada, València i Santander, van arribar a la Ciutat Comtal al seu dotzena convocatòria. El jurat dels guardons el formen membres de l'Escola Tècnica, catedràtics universitaris, directors de Departament de BASF i un representant de l'organització ecologista Depana.

El lliurament de premis va estar presidida per Eduardo Brandao, director de negoci de la línia Line Admixture Systems Iberia BASF Construction Chemicals Espanya, que en la seva intervenció va destacar que "BASF és una empresa amb responsabilitat social. La indústria química ha tingut un paper molt important en molts canvis de la societat actual, però també representa un camí al futur i una contribució a la innovació. Aquests premis són una prova d'això ".

El lliurament de premis va estar presidida per Eduardo Brandao (a la dreta), com a d'amfitrió dels XII Premis BASF
El lliurament de premis va estar presidida per Eduardo Brandao (a la dreta), com a d'amfitrió dels XII Premis BASF.

A la taula presidencial el van acompanyar Josep Casanovas, vicerector de Política Universitària de la UPC, que va manifestar el seu agraïment a BASF "pel seu compromís amb aquests premis, que arriben enguany a la seva XII edició a Barcelona, i per la implantació dels guardons a diverses escoles espanyoles ". Climent Molins, sotsdirector de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Barcelona va citar com a exemple a seguir Ildefons Cerdà, ja que l'Escola dedica aquest curs a l'enginyer barceloní, "que es va preocupar del medi ambient urbà i va intentar millorar- per a tothom ". Per la seva banda, Carles Gómara, gerent d'innovació empresarial d'ACC1Ó de la Generalitat de Catalunya, va explicar que "qui sortirà de la crisi seran les empreses innovadores, les que tinguin persones innovadores amb missió i visió de futur. Els premiats són un exemple d'això ". Finalment, el president de l'associació Depana, Joan Cuyàs, va destacar la importància del treball dels enginyers en "compaginar l'entorn natural amb l'existència humana. Des de la seva fundació, hi ha enginyers entre els membres de Depana ".

El primer premi va recaure en el treball 'Remodelació tester moll contradic - Ergransa', de David Carranza Rabat i Xavier Aguilera Mengual

La remodelació d'un moll contradic guanya el primer premi

El primer premi, amb una dotació de 1.500 euros, va ser per al treball 'Remodelació tester moll contradic - Ergransa', de David Carranza Rabat i Xavier Aguilera Mengual. El segon premi, amb una dotació de 1.000 euros, va recaure en 'Solucions per a bigues de lligat en molls de calaixos flotants', de Franziska Xavier Unzaga Sereias i José María Vilchez Moya. El tercer premi, dotat amb 500 euros, va ser per a 'Ampliació del port de Tarragona i ampliació del moll d'Andalusia', de Genís Concha Farré, Ramon Just Serrano i Ferran Vidal Codina. Finalment, la 'Menció Especial al Millor Tractament Mediambiental', dotada amb 750 euros, va ser per 'Dipòsit de regulació pluvial d'Urgell-Mallorca i col·lectors associats-, de Mònica Batlle Carreras, Òscar Pérez Teis i Maria Solé Bundó.

A la sortida de la cerimònia tots els premiats van posar junts a les portes de l'auditori de la ETSECCP de Barcelona
A la sortida de la cerimònia tots els premiats van posar junts a les portes de l'auditori de la ETSECCP de Barcelona.

Premis BASF també a València

Una setmana més tard, el 4 de maig, BASF va fer lliurament a la ciutat del Túria, dels VII Premis BASF Construction Chemicals, a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de València. El jurat dels guardons el formaven un cop més membres de l'Escola Tècnica, catedràtics universitaris, directors de Departament de BASF i un representant del Col legi Professional de Llicenciats en Ciències Ambientals de la Comunitat Valenciana.

El primer premi va ser per al treball 'Seguiment de la construcció de la línia T-2 Metro València, tram Alacant-Russafa', de Nicolás Ceba de Pereda i Maria Nerea Pina Galdón. El segon premi va recaure en 'Acers preparats enfront de la corrosió', de Amparo García Cervantes, Sheila Núnez Conca i Verónica Torres Climent. El tercer premi va ser per a 'Reacció i resistència al foc en elements estructurals', de Borja Cerezález Galván, Gregorio de Julián Pérez i Néstor Pérez Solé. Finalment, la Menció Especial al Millor Tractament Mediambiental va ser per a 'Obres de defensa i adequació ambiental a la conca mitjana del riu Serpis', de Núria Alonso García, David Baudes Arnal, Estefania Margarit Pérez i Josep Sanchis Sanchis.

Fotografia de tots els premiats en els VII Premis BASF Construction Chemicals de València
Fotografia de tots els premiats en els VII Premis BASF Construction Chemicals de València.

Empreses o entitats relacionades

Master Builders Solutions España, S.L.U

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAAsefavePiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis