Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a LSi lanza el suministro nocturno de repuestos urgentes en España

LSI llança el subministrament nocturn de recanvis urgents a Espanya

04/03/2010

4 març 2010

L'empresa alemanya LSI, especialitzada en serveis personalitzats de logística, instal a Espanya consignes automàtiques per al subministrament nocturn de recanvis urgents i d'alta qualitat. Aquest servei és pioner al nostre país.

Per dur a terme el projecte, LSI ha signat un acord amb Repsol per tal d'instal lar les consignes en aquestes benzineres i cobrir tot el territori espanyol. Heu seleccionat Repsol perquè té un total de 3.600 estacions de servei al nostre país, vigilades les 24 hores i amb il luminació. Fins ara, LSI ha instal lat 8 llocs de consignes a Barcelona i 7 a Madrid i preveu finalitzar aquest any amb un total de 100.

LSI recull els recanvis a la fàbrica del client a última hora de la tarda i els diposita en les consignes més properes al lloc en què aquests...
LSI recull els recanvis a la fàbrica del client a última hora de la tarda i els diposita en les consignes més properes al lloc en què aquests recanvis han de ser utilitzats.

Aquest servei, pensat inicialment per al lliurament i recollida de recanvis de maquinària especialitzada que ha de ser reparada urgentment, és obert a qualsevol sector i producte, "El nostre focus principal són els recanvis urgents i de qualitat. Però estem convençuts que aquest servei de lliurament nocturna interessarà també a empreses que necessitin enviar productes finals i, fins i tot, per utilitzar les consignes com petits magatzems, on dipositar documents o mostres de producte per lliurar a col·laboradors de l'empresa ", comenta Ulrich Bechtle , director d'LSI a Espanya i Portugal.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMAAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis