Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Ficon 2010 celebrará su XVII edición del 24 al 27 de marzo en Extremadura

Ficon 2010 celebrarà la seva XVII edició del 24 al 27 de març a Extremadura

17/02/2010

17 febrer 2010

La Institució Firal d'Extremadura, FEVAL, acull a les seves instal·lacions del 24 al 27 de març de 2010, la XVIII edició de Ficon, Fira Ibèrica de la Construcció, l'Urbanisme i el Medi Ambient, certamen monogràfic i professional dedicat al sector de la construcció.

Ficon 2010 presentarà els productes i serveis de totes les empreses relacionades amb la construcció, l'urbanisme i el medi ambient, el sector immobiliari i les energies renovables. La fira és una plataforma de propostes i reptes llançats cada any des del seu programa de Jornades Tècniques i Activitats Complementàries.

Dins el marc de Ficon 2010 es desenvolupa el XI Saló de l'Urbanisme i el Medi Ambient que es converteix en punt de trobada entre empreses i professionals per oferir solucions en favor d'una millor habitabilitat i qualitat de vida als nuclis urbans. Un fòrum comercial d'innovacions en matèria urbanística, amb les últimes novetats en béns d'equip i serveis necessaris en tractament d'aigües, parcs i jardins, tractament de residus sòlids urbans, equipaments esportius, mobiliari urbà, etc.

També en el VI Saló de les Energies Renovables, es donaran cita les últimes tecnologies i innovacions en camps com l'energia solar, eòlica, biomassa, etc., En la que suposa la més recent aposta de la Fira Ibèrica de la Construcció, amb el tal de donar resposta a les noves necessitats energètiques i tecnològiques del sector.

Finalment, el Saló Immobiliari, que se celebra per setè any consecutiu en Ficon, reunirà professionals immobiliaris nacionals i internacionals, inversors, clients, entitats financeres, empreses de decoració i disseny, constructores, arquitectes, etc., Propiciant el contacte entre visitants i empreses representades.

Empreses o entitats relacionades

Feval - Promoción Comercial y Recursos Tecnológicos para La Empresa, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis