Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Francia, comprometida con la eficiencia energética de los edificios
S'exigirà que el consum primari d'energia sigui inferior a una mitjana de 50 kWh / m 2 / any

França, compromesa amb l'eficiència energètica dels edificis

Font: Invest in France Agency01/12/2009

1 desembre 2009

Segons l'agència Invest in France , el sector de la construcció a França és el que consumeix major quantitat de recursos energètics, de l'ordre del 40% del consum final i del 20% de les emissions de CO 2. Les decisions adoptades durant la Cimera de Grenelle de l'Environnement, i en particular, la llei del 3 d'agost de 2009 (Grenelle I), estipula que a partir del 2010 tots els edificis públics o privats hauran de ser dissenyats conforme a l'estàndard ' edifici de baix consum '.

L'estàndard exigeix que el consum primari d'energia sigui inferior a una mitjana de 50 kWh / m 2 / any, i s'apliqui a tots els habitatges a partir de 2012. Així mateix, a partir del 2020, els edificis de nova construcció hauran de respectar el concepte 'energia positiva', és a dir, produir més energia de la que consumeixen. Per la seva banda, els edificis ja erigits hauran de ser renovats per arribar a un consum entre 90 i 150 kWh / m 2 / any.

El Govern francès ha creat una desgravació / crèdit d'impostos anomenada 'desenvolupament sostenible'
El Govern francès ha creat una desgravació / crèdit d'impostos anomenada 'desenvolupament sostenible'.
Per motivar els particulars a que realitzin obres de rehabilitació en termes d'eficiència energètica, el govern francès concedeix un préstec al tipus 0 amb una durada de 10 anys

A França, la indústria de material de construcció ofereix avui en dia equips i productes d'aïllament molt més eficaços que els que es podien aconseguir anteriorment. Els grups francesos Saint Gobain i Lafarge són dues de les firmes que lideren aquest sector. També estan presents el danès Rockwool, el nord-americà Dow i l'alemany Knauff, desenvolupant conceptes d'habitatges respectuoses amb l'entorn.

A més, es troben dues companyies que es desmarquen per les seves veritables innovacions: el Grup Imerys, especialitzat en construcció de panells solars, i el grup alemany Viesmann, productor de cèl·lules solars a França.

A França...
A França, la indústria de material de construcció ofereix avui en dia equips i productes d'aïllament molt més eficaços que els que es podien aconseguir anteriorment.

A més, per motivar els particulars a que realitzin obres de rehabilitació en termes d'eficiència energètica, el govern francès concedeix un préstec ecològic al tipus 0 amb una durada de 10 anys, que permet el finançament de fins a 30.000 euros. De la mateixa manera, ha creat una desgravació / crèdit d'impostos anomenada 'desenvolupament sostenible', que garanteix als contribuents la devolució d'una part de les despeses destinades a l'adquisició d'equips i material d'alta eficiència energètica del seu habitatge habitual (deducció: entre un 15% i un 50% segons els equips).

D'altra banda, la 'llibreta d'estalvis desenvolupament sostenible', exempta d'impostos, permetrà recaptar més de 10 milions d'euros per finançar els préstecs d'inversió, garantits per la banca, en col·laboració amb la m (Agència Francesa per a l'Entorn i el Maneig de l'Energia). Per poder beneficiar d'aquest ajut s'han de complir alguns requisits, com que l'edifici estigui en conformitat amb els estàndards (edifici de baix consum o rendiment energètic molt alt). A més, només se li aplica un 5,5% d'IVA, i fins i tot, si es compleixen totes les condicions, es podran rebre fons de les autoritats regionals i de l'Agència Nacional de l'Habitatge.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAPiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis