Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Mobelmol renueva la imagen de los vestuarios del Club de Tenis Calderí

Mobelmol renova la imatge dels vestidors del Club de Tennis Calderí

01/09/2009

1 setembre 2009

Mobelmol ha finalitzat recentment la remodelació dels vestidors del club de tennis El Calderí, a Mollet del Vallès (Barcelona). Mobelmol ha equipat les instal·lacions dels vestidors masculí i femení, de 200 metres quadrats cadascun. Per equipar aquests espais, la firma ha fabricat i instal lat 150 taquilles model TF2, cabines sanitàries per a dutxes i WC, i portes de pas Compact. Pel que fa als acabats de les plaques de resines fenòliques tipus Trespa s'ha escollit el color fusta Maple clar.

Les taquilles TF2 fabricades per Mobelmol tenen unes dimensions de 1800x300x500 mm i estan formades per dues portes de 900 mm d'alçària cadascuna, amb barra penjador a l'interior. Han estat construïdes totalment amb placa de resines fenòliques de 10 mm de gruix, excepte la del darrere que és de 3 mm i està microperforada amb la finalitat de poder ventilar òptimament l'interior de la taquilla.

D'altra banda, per a les cabines sanitàries de dutxa o WC instal als vestidors d'aquest club de tennis s'ha escollit el sistema I-34. La placa tipus Trespa presenta 13 mm de gruix i els ferratges són d'acer inoxidable. Incorpora peus regulables, barra superior estabilitzadora i tres frontisses per porta en AISI 316.

Taquilles TF2
Taquilles TF2.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis